Διαγωνισμός

Διαγωνισμός: Θέλεις να σχεδιάσεις τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της Πρεσβείας της Γερμανίας;

Από -

Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, αφού μέσα από τις ζωγραφιές τους και την φαντασία τους αυτά τα Χριστούγεννα θα έχουν την ευκαιρία να μάς ταξιδέψουν στην στολισμένη Ευρώπη όπως εκείνα την φαντάζονται. Για 8η συνεχή χρονιά η Πρεσβεία της Γερμανίας με χορηγό επικοινωνίας το «Αθηνόραμα» προσκαλεί όλους τους μικρούς της φίλους να ζωγραφίσουν και να κερδίσουν πολλά δώρα μέσα από τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας με θέμα «Χριστούγεννα 2020 στην Ευρώπη». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

banner

Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν ως χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς.

Δείτε πως θα πάρετε μέρος:

1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Χριστούγεννα 2020 στην Ευρώπη». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις).
2. Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.
3. Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία ως συνημμένο, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι τη
Δευτέρα 16/11/2020 και ώρα 5 μ.μ.
4. Στο θέμα του email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης.
5. Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο, το δε συνημμένο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 MB σε μέγεθος. Αρχεία τύπου zip και αποστολή μέσω we-transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπ΄όψιν για λόγους χωρητικότητας.

banner

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο/η. Η δικαστική οδός αποκλείεται.

Νικητές και βραβεία

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 1/12/2020. Στη συνέχεια τα ονόματά και τα έργα τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.athina.diplo.de και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και στην ιστοσελίδα www.athinorama.gr

ΒΡΑΒΕΙΑ
1ο  Βραβείο: Βιντεοκάμερα δράσης Go Pro Hero 9.
Βραβεία 2-3: Πατίνια δρόμου. 
Βραβεία 4-5: Φωτογραφικές μηχανές Polaroid.
Βραβεία: 6-10: Σετ Playmobil dragons το κάστρο του Μπέρκ, από την Playmobil Hellas.
Βραβεία 11-15: Τρισδιάστατα παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια Ravensburger, από τη John Hellas.
Βραβεία 16-20: Δωροεπιταγές αξίας 20 € από το βιβλιοπωλείο Notos Plus στην Αθήνα (Οι δωροεπιταγές ισχύoυν  για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα www.notosplusbooks.gr μέχρι τις 31/12/2020).
Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν ποδοσφαιρικές μπάλες ή ομπρέλες, προσφορά της Haribo.
 
Οι 20 νικητές κερδίζουν επιπλέον ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής της Faber-Castell.