Νέα

4 γιορτινές ταινίες για όλη την οικογένεια από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

«Μια Ιστορία για τον Άη Βασίλη»
«Μια Ιστορία για τον Άη Βασίλη»

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, στην πλατφόρμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους (https://online.olympiafestival.gr/page/christmas-2020/), σας περιμένουν τέσσερις χριστουγεννιάτικες ταινίες για να απολαύσετε τις γιορτές με την οικογένειά σας.

Με το «Μια Ιστορία για τον Άη Βασίλη» από τη Φινλανδία ταξιδεύουμε στη γενέτειρα του Νικόλα, ενός ορφανού παιδιού που υιοθέτησε ολόκληρο το χωριό του. Πρόκειται για ένα παραμύθι που αφηγείται τα παιδικά χρόνια του Άη Βασίλη, εξηγώντας πώς από έναν άνθρωπο διαδόθηκε η αξία της προσφοράς. Εκείνον επικαλείται η ηρωίδα της ταινίας «Το Αλογάκι της Γουίνκι». Πρωταγωνίστρια είναι ένα κοριτσάκι ασιατικής καταγωγής που μετανάστευσε με τους γονείς του στην Ολλανδία, αλλά δεν τους βλέπει καθόλου, αφού δουλεύουν διαρκώς.

«Μέσα στη Χριστουγεννιάτικη Νύχτα»
«Μέσα στη Χριστουγεννιάτικη Νύχτα»

Έπειτα, ο τάρανδος Μους στο φιλμ «Μέσα στη Χριστουγεννιάτικη Νύχτα», μετά από μια πτώση του έλκηθρου θα πρέπει να αναρρώσει περιμένοντας τον Άη Βασίλη να έρθει να τον πάρει. Τέλος, στα «Χριστούγεννα της Λουτσία», στη Βόρεια Γροιλανδία η κόρη του Άη Βασίλη είναι αποφασισμένη να τον διαδεχθεί και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Κάθε ταινία είναι διαθέσιμη με εισιτήριο € 3.5 και για τρεις μέρες μετά την ενοικίαση.

banner