Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ετοιμάζει την πιο χριστουγεννιάτικη stand up παράσταση για παιδιά

Στο Μέγαρο Μουσικής, για δεύτερη χρονιά, οι μικροί γελούν και οι γονείς θυμούνται πως είναι να είσαι ξανά παιδί.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ετοιμάζει την πιο χριστουγεννιάτικη stand up παράσταση για παιδιά

Είναι το προσεγμένο, πάντα με το γάντι χιούμορ παρατήρησης του Γιώργου Χατζηπαύλου και η εμπειρία τόσων χρόνων επάνω στη σκηνή που τον κάνουν ιδανικό στο να χειρίζεται άψογα θεατές μικρής ηλικίας. Το αποδεικνύει κάθε φορά που ανεβαίνει στο σανίδι με τη μοναδική στο είδος της stand up παράσταση για παιδιά που έχει φτιάξει, όπως θα το κάνει και τώρα, καθώς τα ερχόμενα σαββατοκύριακα (από 5 Δεκεμβρίου) επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής για δεύτερη φορά με το «Comedy Club για παιδιά Xmas Special».

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση, ο καταξιωμένος κωμικός περιμένει παιδιά 6 έως 12 ετών μαζί με τους γονείς ή τους συνοδούς τους σε μια καθόλα τυπική stand up παράσταση: ξεκινώντας από τη δική του παιδική ηλικία, όταν τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά αλλά και τόσο ίδια με σήμερα, ο Χατζηπαύλου μοιράζεται σκέψεις για το σχολείο, τους παιδικούς φίλους, τους σούπερ ήρωες, τα επαγγέλματα και τα χόμπι, από την κωμική πάντα σκοπιά. Κάπου εκεί υπάρχουν και τα παιδικά τραγούδια που διαπερνούν γενεές, όπως ο «Μπάρμπα Μπρίλιος» και το «Δεν περνάς κυρα-Μαρία». Αλήθεια, πόσο νόημα βγάζουν οι στίχοι τους;

Αντιμετωπίζοντας τους μικρούς θεατές ως κανονικό κοινό, με φιλτραρισμένη πάντα γλώσσα, ο Γιώργος Χατζηπαύλου τους παίρνει από το χέρι, όντας και ο ίδιος πατέρας, σε μια βόλτα με πολλά γέλια και εκπλήξεις, αποκαλύπτοντας εν τέλει το μεγαλύτερο μυστικό των γονιών: πως κατά βάθος, ακόμη κι αν φορές-φορές το ξεχνούν, είναι ακόμη παιδιά. Κάθε σαββατοκύριακο στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», λοιπόν, αλλά και για κάποιες επιπλέον ημερομηνίες στο πικ των γιορτών.

Περισσότερες πληροφορίες

Comedy club για παιδιά: Xmas special

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 70 '

Η μοναδική ελληνική stand-up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών και τους γονείς τους, που δημιούργησε ο Γιώργος Χατζηπαύλου, έρχεται ξανά με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Μέγαρο. Μια παράσταση διασκεδαστική τόσο για τα παιδιά, που παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, όσο και για τους γονείς τους, που θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί. Τα θέματα που σατιρίζονται ξεκινούν από τους αγαπημένους ήρωες, τα κατοικίδια και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων, και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα.

Μέγαρο Μουσικής

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αμπελόκηποι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24/4 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Updated | Ίσα που προλαβαίνεις αυτές τις 24 θεατρικές παραστάσεις

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έργα για κάθε γούστο που κατεβάζουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου.

Το πολυταξιδεμένο "Lemon" γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στην Κεντρική Σκηνή του ΔΘΠ παρουσιάζεται η πρωτότυπη, χειροποίητη παράσταση για την απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 16.000 θεατές, σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα ολοκληρωθεί με ένα ατμοσφαιρικό live από τον καταξιωμένο Σταύρο Λάντσια.

Generation lost

Η "χαμένη γενιά" των millennials διεκδικεί τη φωνή της σε ένα θεατρικό έργο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικές τους μαρτυρίες. Ανεβαίνει στη σκηνή με δόσεις αυτοαναφορικότητας και φλυαρίας, όχι όμως χωρίς θέρμη και ταλέντο.

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας.

"The doctor": 11 ακόμη παραστάσεις στο Αμφι-θέατρο

Το συνταρακτικό mind game για τα όρια της πολιτικής ορθότητας και την παντοδυναμία της cancel culture σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου κατεβάζει αυλαία μέσα στον Απρίλιο.

"Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και το θέατρο Βρετάνια, η παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη με τον Άκη Σακελλαρίου στον ρόλο του αντισυμβατικού Τζον Κίτινγκ "μετακομίζει" στη συμπρωτεύουσα.