Τα στρουμφάκια και η Μάγια η μέλισσα έρχονται στο Alhambra Art Theatre

Οι ήρωες που αγαπήσαμε μέσα από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη έρχονται στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra για να ανεβάσουν τα επίπεδα της διασκέδασης στα ύψη.

Τα στρουμφάκια και η Μάγια η μέλισσα έρχονται στο Alhambra Art Theatre

Ο Νίκος Λημνιός και ο Αντώνης Ζιώγας, σταθεροί υπηρέτες του παιδικού θεάτρου τα τελευταία χρόνια, ετοίμασαν για φέτος δύο φαντασμαγορικές παραστάσεις σε δικό τους κείμενο, που ανεβάζουν στη σκηνή του ανακαινισμένου θεάτρου Alhambra -από 24 Νοεμβρίου- τους ήρωες που αγαπήσαμε μέσα από τη μικρή οθόνη, οι μεγαλύτεροι, και μέσα από τις πρόσφατες κινηματογραφικές τους μεταφορές, οι μικρότεροι.

Τα στρουμφάκια και η Μάγια η μέλισσα έρχονται στο Alhambra Art Theatre - εικόνα 1

Τα στρουμφάκια, οι χαριτωμένοι μπλε ήρωες, με τους οποίους μεγάλωσαν γενιές και γενιές, ετοιμάζουν την «Επιχείρηση Στρουμφίτα». Μια παράσταση με μουσική, χορό και ταχυδακτυλουργικά κόλπα από τον μάγο Costa Funtastico, σε σκηνοθεσία Νίκου Λημνιού, χορογραφίες Μίκας Στεφανάκη και πρωτότυπη μουσική σύνθεση Νίκης Γρανά.

Τα στρουμφάκια και η Μάγια η μέλισσα έρχονται στο Alhambra Art Theatre - εικόνα 2

To Στρουμφοχωριό ζωντανεύει επί σκηνής με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των σκηνικών, όπου ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Σκουντούφλης, ο Ντορεμί, ο Γκρινιάρης, ο Προκόπης και φυσικά ο Δρακουμέλ με την Ψιψινέλ, μας παρασύρουν στον πολύχρωμο κόσμο τους. Η ελληνική εκδοχή βασίζεται στην ομώνυμη παραγωγή του εξωτερικού με τα αυθεντικά κοστούμια και τις μασκότ της Στρουμφίτας και του Μπαμπαστρούμφ να μας υποδέχονται στο φουαγιέ του θεάτρου, ενώ ένα δώρο-έκπληξη, το εμβληματικό στρουμφοσκουφάκι, περιμένει κάθε μικρό θεατή. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Πανταγιάς, Σάββας Βασιλειάδης, Μελίνα Σπετσιέρη, Νίκος Δήμας, Αντώνης Ζιώγας, Πετρούλα Χατζηνικολάου, Σουζάνα Βαρτάνη, Ελένη - Δανάη Καστελιώτη.

Τα στρουμφάκια και η Μάγια η μέλισσα έρχονται στο Alhambra Art Theatre - εικόνα 3

Λίγο νωρίτερα την ίδια μέρα (11 π.μ.) ξεκινούν και οι περιπέτειες της «Μάγιας της μέλισσας» και της παρέας της, που προσπαθούν να ξαναχτίσουν την κυψέλη τους σε μια επίκαιρη και διαδραστική παράσταση -βασισμένη στις προδιαγραφές του εξωτερικού- για την πραγματική φιλία, τη συνεργασία και την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής μας συνείδησης.

Τα στρουμφάκια και η Μάγια η μέλισσα έρχονται στο Alhambra Art Theatre - εικόνα 4

Η σκανταλιάρα μέλισσα ενώνει τις δυνάμεις της με τους αγαπημένους της φίλους, τον κολλητό της Βίλλυ, τον Φλιπ την ακρίδα, τον Μπεν το σκαθάρι και την όμορφη πεταλούδα Βεατρίκη, με στόχο να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή: να ξαναχτίσει την κατεστραμμένη της κυψέλη. Μια μοχθηρή αράχνη, όμως, η Θέκλα, προσπαθεί να ανατρέψει τα σχέδια τους. Μετά την παράσταση, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την μασκότ και τους χαρακτήρες του έργου. Ο Νίκος Λημνιός, με τους ίδιους συνεργάτες στις χορογραφίες και στη μουσική, καθοδηγεί σκηνοθετικά τους Γιάννη Πανταγιά, Μελίνα Σπετσιέρη, Νίκο Δήμα, Δανάη Μουτσοπούλου και Αντώνη Ζιώγα.

i Προπώληση: www.ticketplus.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Μάγια η μέλισσα

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 70 '

Η Μάγια η μέλισσα λατρεύει την περιπέτεια και θέλει να τη ζήσει έξω από την κυψέλη. Προσπαθεί να πείσει τον κολλητό της φίλο Βίλλυ να την ακολουθήσει, όμως σπάει κατά λάθος την κυψέλη. Θα προλάβουν να την φτιάξουν προτού γυρίσουν οι υπόλοιπες μέλισσες; Ο σοφός Φλιπ, η ακρίδα, θα τους βρει τη λύση και η περιπέτεια ξεκινά, μαζί και με τον Μπεν το σκαθάρι και την όμορφη πεταλούδα Βεατρίκη. Ποιος θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια της Μάγια και των αγαπημένων της φίλων; Μα φυσικά η Θέκλα, η μοχθηρή αράχνη. Θα τα καταφέρει άραγε η Μάγια να ζήσει ελεύθερη; Στην παράσταση συμμετέχουν ξυλοπόδαροι και εναέριοι ακροβάτες.

Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα

  • Μουσικοχορευτική
  • Διάρκεια: 70 '

Οι αγαπημένοι μπλε ήρωες με τα λευκά σκουφάκια έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού, σε μια παράσταση με μουσική, χορό και ταχυδακτυλουργικά.

Μάγια η μέλισσα

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 70 '

Βασισμένο στο ομώνυμο γερμανικό παραμύθι, η αγαπημένη μέλισσα μπαίνει ξανά σε περιπέτειες με μοναδικό όπλο τη φιλία.

Αλάμπρα

Στουρνάρη 53

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.