Δύο επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις επαναλαμβάνονται

Ανάμεσα στις ποιοτικές επιλογές που δίνονται φέτος στους μικρούς θεατρόφιλους ξεχωρίζουν δύο παραστάσεις που επιστρέφουν δυναμικά.

Δύο επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις επαναλαμβάνονται

Ανάμεσα στις ποιοτικές επιλογές που δίνονται φέτος στους μικρούς θεατρόφιλους ξεχωρίζουν δύο παραστάσεις που επιστρέφουν δυναμικά. Στο «Φτερωτό άλογο» η συνεργασία του σκηνοθέτη Βασίλη Μαυρογεωργίου με τον συνθέτη Νίκο Κυπουργό αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχημένη και οι δώδεκα ηθοποιοί είναι έτοιμοι να μας ξαναταξιδέψουν στα βάθη της Ανατολής, συστήνοντάς μας βασιλιάδες, πριγκίπισσες, μάγους και δερβίσηδες στον Νέο Εκθεσιακό Χώρο του Μεγάρου Μουσική.

Μια υπέροχη ιστορία που εισάγει τα παιδιά στους βασικούς όρους και στη μαγεία της μουσικής είναι το «Πες μου τ’ όνομά σου». Ο Φοίβος Δεληβοριάς μοιράζεται μαζί μας, από τη σκηνή του Radar, ιστορίες και τραγούδια εμπνευσμένα από τα παιδικά του χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες

Πες μου τ’ όνομα σου

  • Μουσική Παράσταση
  • Διάρκεια: 60 '

Ο Φοίβος λέει τις παράξενες ιστορίες του, οι οποίες περιέχονται στο ομώνυμο CD-βιβλίο που κυκλοφορεί από τη Μικρή Άρκτο, μαζί και τη μεγάλη του επιτυχία «Το ελεφαντάκι». Επί σκηνής τον συνοδεύουν η Νεφέλη Φασούλη και ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος.

Το φτερωτό άλογο

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Το ανέκδοτο παραμύθι του Έλληνα μεγάλου συγγραφέα μας ταξιδεύει στη μακρινή Ανατολή, με μουσική και παιχνίδι.

Radar

Πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93 (απέναντι από τη στάση μετρό Άγιος Ιωάννης)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.