Παραστάσεις, face painting και τρελοχτενίσματα στο Μικρό Εθνικό

Το Μικρό Εθνικό γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα με μοναδικές εκπλήξεις. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Παραστάσεις, face painting και τρελοχτενίσματα στο Μικρό Εθνικό

Λόγω των γιορτών οι ημέρες και οι ώρες των παραστάσεων στο Κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου αλλάζουν. Η «Μόμο» του Μίχαελ Έντε θα παίζεται 26, 27, 28, 29 & 30 Δεκεμβρίου, 2, 3, 4, 5, & 6 Ιανουαρίου (5 μ.μ.) και «Τα παιδιά του Γαλάζιου Πλανήτη» του Άντρι Σνάιρ Μάγκνασον θα παίζονται 23, 27 & 30 Δεκεμβρίου, 5 & 6 Ιανουαρίου (6 μ.μ.). Όμως μην φύγετε μετά το τέλος της παράστασης. Θα βοηθήσετε τη Μόμο να βρει το κλεμμένο αστέρι των Χριστουγέννων; Μπορείτε να κάνετε το θλιμμένο βιολί να χαμογελάσει; Θέλετε να ακολουθήσετε τον Τζίτζη σε μια από τις τρελλοξεναγήσεις του στο ιστορικό κτίριο Τσίλλερ; Ακούγεται ότι κυκλοφορούν σοφοί, βασιλιάδες αλλά και...καλλικάντζαροι στους διαδρόμους του! Πάρτε μέρος στο «Χριστουγεννιάτικο σκασιαρχείο» όπου η Μόμο, οι φίλοι της, αλλά και τα παιδιά του Γαλάζιου Πλανήτη θα σας περιμένουν σε διάφορες γωνιές, για face painting, γρίφους, τρελοχτενίσματα, μουσικές, τρελοξεναγήσεις. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Παραστάσεις, face painting και τρελοχτενίσματα στο Μικρό Εθνικό - εικόνα 1

Το Εθνικό Θέατρο γεμίζει από παιδιά και γιορτάζει την μαγεία των Χριστουγέννων με τους μικρούς του φίλους και σας καλεί να παρακολουθήσετε αφηγήσεις παραμυθιών στις 23, 27 & 30 Δεκεμβρίου, 5, 6 Ιανουαρίου (3 μ.μ.). Στο φουαγέ της Σκηνής «Νίκος Κούρκουλος» ο Δημήτρης Προύσαλης και ο Φίλιππος Πλακιάς θα αφηγούνται λαϊκά χριστουγεννιάτικα παραμύθια με συνοδεία μουσικής και τραγούδια ειδικά γραμμένα για τις ιστορίες (τιμή εισιτηρίου € 3, Πανεπιστημίου 48).

Περισσότερες πληροφορίες

Τα παιδιά του Γαλάζιου Πλανήτη

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 45 '

Τρεις ηθοποιοί μοιράζουν ρόλους, μπαλόνια και χρυσόσκονη και ζωντανεύουν έναν ολόκληρο πλανήτη.

Μόμο

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 120 '

Μια υπέροχη ιστορία για ένα 10χρονο χαρισματικό κορίτσι-σύμβολο που επικυρώνει την ανάγκη του ανθρώπου να αγωνιστεί για ό,τι ανθρώπινο μας έχει απομείνει

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".

"Παραμύθια στο δάσος": Οι Μορφές Έκφρασης έρχονται με 5 παραστάσεις τους στον Διομήδειο Κήπο

Πέντε αγαπημένα έργα της ομάδας που είναι αφιερωμένη στο παιδικό θέατρο θα παιχτούν για ακόμη μια χρονιά κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Φωταγωγήσεις και περίπατοι σε όλη την Ελλάδα

Το Make-A-Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με τον καθιερωμένο περίπατο Walk for Wishes.