3 νέες κυκλοφορίες για τους λιλιπούτειους αναγνώστες από τις εκδόσεις Ίκαρος

Μία ιστορία μυστηρίου, ένα βιβλίο διακοπών και εξερεύνησης της φύσης και ένα λεύκωμα νέους γονείς στις νέες εκδόσεις.

εκδόσεις Ίκαρος

Από τις εκδόσεις Ίκαρος αναμένονται να κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα 15 Μαΐου τρία νέα παιδικά βιβλία. Πρόκειται για τα: "Κάτι βρομάει στου Πίτσου", της Ευτυχίας Γιαννάκη, σε εικονογράφηση της Σοφίας Τουλιάτου, το νέο βιβλίο της Άλκηστης Χαλικιά, σε εικονογράφηση της Μάριας Μπαχά, "Σαν διακοπές ρεύματος" και το πρώτο λεύκωμα αναμνήσεων του Oliver Jeffers, "Η ζωή σου στη Γη", σε μετάφραση του Φίλιππου Μανδηλαρά.

"Κάτι βρομάει στου Πίτσου" της Ευτυχίας Γιαννάκη

Κάτι βρομάει στου Πίτσου

Το Πίτσι Πίτσου, το νησί των Πιτσιμπουίνων, είναι το πιο ασφαλές, αλλά και το πιο μυστήριο νησί στον κόσμο. Μα ένα πρωί, γίνεται και το πιο βρομερό. Μια απαίσια μυρωδιά απλώνεται παντού την ώρα του μεγάλου διαγωνισμού μαγειρικής. Έτσι, ο Μικρός Μπλε, ο μοναδικός ντετέκτιβ του νησιού, αναλαμβάνει τη βρομερότερη υπόθεση όλων των εποχών.

Η πέμπτη ιστορία μυστηρίου για λιλιπούτειους αναγνώστες, με ήρωες τους Πιτσιμπουίνους και κεντρικό χαρακτήρα, σε ρόλο ντετέκτιβ, τον Μικρό Μπλε. Για παιδιά από 3 ετών. 

"Σαν διακοπές ρεύματος" της Άλκηστης Χαλικιά

Σαν διακοπές ρεύματος

Όλα αλλάζουν για τον Άγγελο όταν οι γονείς του αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την πόλη. Θα αντιμετωπίσει τους φόβους του και θα κάνει φιλίες που δεν είχε φανταστεί. Η ζωή στο βουνό θα είναι σαν διακοπές ρεύματος. Οι πιο ευτυχισμένες μέρες του!

Η Άλκηστη Χαλικιά στο νέο της βιβλίο μας παρουσιάζει μια ιστορία για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό νεανικό βιβλίο διακοπών και εξερεύνησης της φύσης. Την έκδοση τη συνοδεύει μουσικό CD με δεκατέσσερα τραγούδια σε στίχους της Άλκηστης Χαλικιά, μουσική της Μέλπως Χαλκουτσάκη και του Πέτρου Σταμέλου. Συμμετέχουν φιλικά ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Φώτης Σιώτας και το μουσικό σχήμα "Εκτός τροχιάς". Για παιδιά από 7 ετών.

"Η ζωή σου στη Γη" του Oliver Jeffers (μτφρ. Φίλιππος Μανδηλαράς)

Η ζωή σου στη Γη

Ένα λεύκωμα για νέους γονείς, με τις εικόνες του διεθνώς αναγνωρισμένου Oliver Jeffers.  Εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Oliver Jeffers, "Βρισκόμαστε εδώ", αυτό το λεύκωμα για γονείς θα κρατήσει ζωντανή κάθε στιγμή, από την εγκυμοσύνη μέχρι τα πρώτα χρόνια του νέου μέλους της οικογένειας. Το λεύκωμα περιλαμβάνει σελίδες όπου μπορούν να σημειωθούν γεγονότα, αξέχαστες στιγμές, οι πρώτες λέξεις, καθώς και θήκες για να τοποθετηθούν φωτογραφίες και πολύτιμα ενθύμια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το πιο δημιουργικό καλοκαίρι για παιδιά στο τρίτο Art Summer Camp του Μικρού Νότου

Θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση ιστοριών, ζωγραφική, κατασκευές, μουσική, παιχνίδια ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα για παιδιά 5-9 ετών, σχεδιασμένο από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2023

Άνοιξαν οι εγγραφές στα καλοκαιρινά camps του Δήμου Αθηναίων για μαθητές δημοτικού

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση και ολυμπιακά αθλήματα.

Εικαστικά εργαστήρια και διαδρομές στο φετινό Summer Camp του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη εξερευνώντας παράλληλα τον Εθνικό Κήπο, το Καλλιμάρμαρο και το Ωδείο Αθηνών.

Θέατρο, μουσική και σινεμά στο 10ο summer camp για παιδιά και εφήβους από τις Μορφές Έκφρασης

Φέτος οι έφηβοι, μπορούν να επιλέξουν, εάν το επιθυμούν, να συμμετέχουν σε ειδικά τμήματα θεάτρου, μουσικής, κινηματογράφου.

To Summer School εφήβων "Κλακέτα, κάμερα, πάμε!" έρχεται στην Τεχνόπολη

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας "Καρπός" συστήνει στους εφήβους την τέχνη του κινηματογράφου.

"Το καμπαρέ των ζώων": Μουσική εκδήλωση για παιδιά από δύο ετών στο Children's Books and Μore

Τα παιδιά μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο τα γνωρίσματα και τις συμπεριφορές των ζώων καθώς και τα διάφορα είδη ρυθμών και μουσικής.