Νέα κυκλοφορία: Στις 8 Μαΐου η ιστορία ζωντανεύει

Ένα τρυφερό παραμύθι, γεμάτο συγκίνηση, ελπίδα και χαρά για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο - Η ιστορία ζωντανεύει.

Το best seller βιβλίο του Charlie Mackesy, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και αγαπήθηκε από το ελληνικό και παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό, αποτέλεσε την αφορμή για την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους τον Μάρτιο του 2023.

Στις 8 Μαΐου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος το πολυαναμενόμενο βιβλίο της ταινίας: Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο - Η ιστορία ζωντανεύει. Μέσα από την πολύχρωμη εικονογράφηση, οι ήρωες που γνωρίσαμε στο πρώτο βιβλίο, τώρα ζωντανεύουν και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε στην καινούρια τους ιστορία.

Ο καλλιτέχνης Charlie Mackesy υπήρξε σκιτσογράφος για το περιοδικό "The Spectator" και εικονογράφος για το "Oxford University Press". Έχει συνεργαστεί με τον Richard Curtis για τον οργανισμό Comic Relief και με τον Nelson Mandela σε ένα πρότζεκτ λιθογραφίας με τίτλο The Unity Series. Έχει εργαστεί ως ζωγράφος και έχει εκθέσει πίνακες στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Τα μπρούτζινα γλυπτά του έχουν εκτεθεί σε διάφορους δημόσιους χώρους στο Λονδίνο. Η πρώτη του έκθεση για το βιβλίο "Το Αγόρι, ο Τυφλοπόντικας, η Αλεπού και το Άλογο", που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Νοέμβριο 2018.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το πιο δημιουργικό καλοκαίρι για παιδιά στο τρίτο Art Summer Camp του Μικρού Νότου

Θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση ιστοριών, ζωγραφική, κατασκευές, μουσική, παιχνίδια ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα για παιδιά 5-9 ετών, σχεδιασμένο από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2023

Άνοιξαν οι εγγραφές στα καλοκαιρινά camps του Δήμου Αθηναίων για μαθητές δημοτικού

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση και ολυμπιακά αθλήματα.

Εικαστικά εργαστήρια και διαδρομές στο φετινό Summer Camp του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη εξερευνώντας παράλληλα τον Εθνικό Κήπο, το Καλλιμάρμαρο και το Ωδείο Αθηνών.

Θέατρο, μουσική και σινεμά στο 10ο summer camp για παιδιά και εφήβους από τις Μορφές Έκφρασης

Φέτος οι έφηβοι, μπορούν να επιλέξουν, εάν το επιθυμούν, να συμμετέχουν σε ειδικά τμήματα θεάτρου, μουσικής, κινηματογράφου.

To Summer School εφήβων "Κλακέτα, κάμερα, πάμε!" έρχεται στην Τεχνόπολη

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας "Καρπός" συστήνει στους εφήβους την τέχνη του κινηματογράφου.

"Το καμπαρέ των ζώων": Μουσική εκδήλωση για παιδιά από δύο ετών στο Children's Books and Μore

Τα παιδιά μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο τα γνωρίσματα και τις συμπεριφορές των ζώων καθώς και τα διάφορα είδη ρυθμών και μουσικής.