Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη

Δύο δράσεις στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγ.Ι.Ρέντη για μαθητές Δημοτικού που διοργανώνονται στοπ πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Το ΥΠΠΟΑ ανακοινώνει τις βραχείες λίστες Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνικής Μετάφρασης και Παιδικού Βιβλίου 2021

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη διοργανώνει δύο δράσεις στον χώρο της (Μπιχάκη 15)  για μαθητές Δημοτικού. Η "Πρόσκληση για την γιορτή της Άνοιξης" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου (11 π.μ-12 μ.μ) και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-7 ετών. Η δράση περιλαμβάνει ανάγνωση ιστοριών και δημιουργικά παιχνίδια  με αφορμή το βιβλίο του Τόνι Γούλφ "Οι κάτοικοι του Δάσους". Επίσης, το Σάββατο 8 Απριλίου, "Η Σκακιέρα των Βιβλίων" προσκαλεί  παιδιά ηλικίας 8-12 ετών (11 π.μ-12.30 μ.μ.) σε μια παρτίδα σκάκι που συνδυάζει μνήμη, παρατηρητικότητα και κίνηση με αγαπημένα παιδικά βιβλία. Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν με προεγγραφή.

Δηλώσεις συμμετοχής/ Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ. Ι. Ρέντη, τηλ. 2104838374 
Δευτέρα - Παρασκευή, 1 μ.μ-8 μ.μ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Καλοκαίρι στον "Ελληνικό Κόσμο" με εκπαιδευτικά προγράμματα και δημιουργικά εργαστήρια

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια που συνθέτουν ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/06/2024