Ετοιμαστείτε να λερωθείτε στα εργαστήρια πηλού της εικαστικού Βανέσσας Αναστασοπούλου

Το Αrch, σε συνεργασία με την εικαστικό Βανέσσα Αναστασοπούλου, προσφέρει εργαστήρια πηλού για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Vanessa Anastasopoulou

Το Αrch (Γκούρα 5, Αθήνα), σε μια δημιουργική συνεργασία με την εικαστικό Βανέσσα Αναστασοπούλου, διοργανώνει εργαστήρια πηλού για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιανουαρίου, 4 και 11 Φεβρουαρίου (11 π.μ–1 μ.μ).

Ενώ τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε εργαστήριο ξεχωριστά, η πλήρης σειρά θα εξερευνήσει την κατασκευή αντικειμένων με πηλό και τη ζωγραφική σε έτοιμα σκεύη-γλυπτικές κατασκευές πηλού σε συνδυασμό με άλλα υλικά. Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες σε 12 μαθητές, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ τα παιδιά προτείνεται ιδανικά να φορούν άνετα ρούχα για να μπορούν να συμμετέχουν με άνεση στις δραστηριότητες. Σημειώστε βέβαια ότι πρόκειται για εργαστήρια μόνο για παιδιά και θα υπάρχει χώρος αναμονής για γονείς στη βιβλιοθήκη του χώρου.

Η Βανέσσα Αναστασοπούλου γεννήθηκε το 1972, σπούδασε στο Wimbledon School of Art (BA. Hons) και στο Royal College of Art (MA. Painting). Έχει εκθέσει το εικαστικό της έργο σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα (Gallery 7, Zoumboulakis Galleries, Martinos Gallery) και στο εξωτερικό (Αγγλία, Βέλγιο, Ιαπωνία, Λιθουανία, Ν.Κορέα). Πρόσφατα εκπροσώπησε την Ελλάδα στο European Ceramic Context 2018, στο Bornholm της Δανίας. Έργα της ανήκουν στις  δημόσιες συλλογές της Deutsche Bank, British Airways, Aylesford Newsprint. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Κόστος κάθε εργαστηρίου είναι 45 € | info@archworkshop.org | archworkshop.org

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

3 νέα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Μία ολοκαίνουργια σειρά βιβλίων προσχολικής ηλικίας με εικόνες του εικονογράφου Johnny Dyrander και ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο του Alex Latimer.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/02/2023

"Μόγλης, το βιβλίο της ζούγκλας" από το θέατρο Μαριονέτας Γκότση

Γνωρίστε την ιστορία του Μόγλη, του παιδιού που το μεγάλωσε μια οικογένεια λύκων στη ζούγκλα της Ινδίας.

Ταξίδι στη Χώρα του Ποτέ με την Γιούλη Ηλιοπούλου

Ο "Πίτερ Παν και η Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ" προσγειώνονται στο θέατρο Πειραιώς 131 για τέταρτη χρονιά για να μας μιλήσουν για τη φιλία, τη γενναιοδωρία και την κλιματική αλλαγή.

"Το μυστήριο της Ανατολής" στο "Εργαστήρι Μαιρηβή" για δύο Σαββατοκύριακα

Η ομάδα Baruti μας παρασύρει σε μια παραμυθένια ιστορία που εξυμνεί την αγάπη με τους όρους του κουκλοθεάτρου.

Απόκριες στο Mimi & Mou

Υποδεχτείτε τις αποκριές και διασκεδάστε σε ένα δίωρο δημιουργικό αποκριάτικο εργαστήρι.

Φτιάξτε τις δικές σας αφίσες στο εργαστήριο του Planet G(reece)

Στο δεύτερο μέρος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα μπούνε ακόμα πιο βαθιά στην τέχνη της γραφιστικής, φτιάχνοντας ένα δικό τους έντυπο.

Εκπαιδευτικά προγράμματα Φεβρουαρίου για όλη την οικογένεια στο Μουσείο Κοτσανά

Εκπλήξεις που θα μας μεταφέρουν στη "χώρα των υδάτων", στις αρχαίες ακαδημίες και την τέχνη της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά και στον κόσμο του έρωτα και της ανταλλαγής.