Ετοιμαστείτε να λερωθείτε στα εργαστήρια πηλού της εικαστικού Βανέσσας Αναστασοπούλου

Το Αrch, σε συνεργασία με την εικαστικό Βανέσσα Αναστασοπούλου, προσφέρει εργαστήρια πηλού για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Vanessa Anastasopoulou

Το Αrch (Γκούρα 5, Αθήνα), σε μια δημιουργική συνεργασία με την εικαστικό Βανέσσα Αναστασοπούλου, διοργανώνει εργαστήρια πηλού για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιανουαρίου, 4 και 11 Φεβρουαρίου (11 π.μ–1 μ.μ).

Ενώ τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε εργαστήριο ξεχωριστά, η πλήρης σειρά θα εξερευνήσει την κατασκευή αντικειμένων με πηλό και τη ζωγραφική σε έτοιμα σκεύη-γλυπτικές κατασκευές πηλού σε συνδυασμό με άλλα υλικά. Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες σε 12 μαθητές, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ τα παιδιά προτείνεται ιδανικά να φορούν άνετα ρούχα για να μπορούν να συμμετέχουν με άνεση στις δραστηριότητες. Σημειώστε βέβαια ότι πρόκειται για εργαστήρια μόνο για παιδιά και θα υπάρχει χώρος αναμονής για γονείς στη βιβλιοθήκη του χώρου.

Η Βανέσσα Αναστασοπούλου γεννήθηκε το 1972, σπούδασε στο Wimbledon School of Art (BA. Hons) και στο Royal College of Art (MA. Painting). Έχει εκθέσει το εικαστικό της έργο σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα (Gallery 7, Zoumboulakis Galleries, Martinos Gallery) και στο εξωτερικό (Αγγλία, Βέλγιο, Ιαπωνία, Λιθουανία, Ν.Κορέα). Πρόσφατα εκπροσώπησε την Ελλάδα στο European Ceramic Context 2018, στο Bornholm της Δανίας. Έργα της ανήκουν στις  δημόσιες συλλογές της Deutsche Bank, British Airways, Aylesford Newsprint. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Κόστος κάθε εργαστηρίου είναι 45 € | info@archworkshop.org | archworkshop.org

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Μύθοι και Ήρωες": Νέα χιουμοριστική σειρά παιδικών βιβλίων εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία

Κεντρικοί ήρωες είναι ο Μίνος ο Μινώταυρος και ο Άτλαντας, δυο αταίριαστοι, αν και αχώριστοι, φίλοι που ζουν στη σκιά του Ολύμπου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/02/2024

Χλόη Μάντζαρη: "Το παιδικό θέατρο είναι το καλό θέατρο"

Η συγγραφέας και σκηνοθέτρια του οικολογικού παραμυθιού "Οι τέσσερις εποχές και ο δράκος" μιλά στο "α" για τον μαγικό κόσμο που έχει στήσει στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

3 νέα βιβλία για παιδιά από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο

Δείτε τις νέες κυκλοφορίες των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο για τους λιλιπούτιους αναγνώστες.

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά στην Sianti Gallery

Με αφορμή το βιβλίο "Ο Δημήτρης Μυταράς και τα Χρωματικά Ζευγαράκια" της Ελένης Τσαλδίρη, οι μικροί φίλοι της τέχνης δημιουργούν ένα έργο του Μυταρά με τα χρώματα, τα σχήματα και τις πινελιές του ίδιου του καλλιτέχνη.

Εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλαίσιο της έκθεσης του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη

Τα παιδιά επεξεργάζονται συναισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, ώστε να εμβαθύνουν στον κόσμο του Γιάννη Τσαρούχη και της τέχνης του.

Κυριακές στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για όλη την οικογένεια

Μια νέα σειρά κυριακάτικων δράσεων έρχεται από την ομάδα του ΒΜΦ για να συστήσει τα υλικά του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας σε οικογένειες με παιδιά 3-11 ετών.