Τελευταίες παραστάσεις για το "Τριγωνοψαρούλης, The Musical" στο Θέατρο Αθηνά

Η φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, συνεχίζεται για λίγες ακόμα μέρες.

ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ THE MUSICAL

Ο αγαπημένος παιδικός λογοτεχνικός ήρωας γιορτάζει τα 25 του χρόνια και πρωταγωνιστεί σε μια θεαματική παράσταση στο Θέατρο Αθηνά μέχρι τις 12/2, σε κείμενο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και μουσική της Δέσποινας Μπογδάνη-Σουγιούλ. Ο λόγος για το "Τριγωνοψαρούλης, The Musical", μια επίκαιρη, δυνατή και αισιόδοξη ιστορία για τη φιλία, τη δύναμη της αγάπης και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, χορογραφίες και ακροβατικά, χορό και όλα τα τραγούδια του Τριγωνοψαρούλη ζωντανά στη σκηνή.

Τριγωνοψαρούλης The Musical

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος μέσα από την ιστορία του Τριγωνοψαρούλη μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο του βυθού. Στον ύφαλο της Αουρέλια έχει ξεσπάσει πανθαλάσσιος πόλεμος. Θα καταφέρει ο αγαπημένος μας Τριγωνοψαρούλης παρέα με τους φίλους του, την κυρία Σουπιά, τον Αστερία και τη Γλώσσα να νικήσουν για ακόμη μια φορά τον Αχινό σε έναν μεγάλο τελικό ψαρόσφαιρου; Τι στάση θα κρατήσει ο  Μεγάλος Καρχαρίας;

Παίζουν οι ηθοποιοί Ηλίας Καπούλας, Γιάννα Λαπέα, Χρήστος Ντόβας, Ειρήνη Ντουλάκη, Νίκος Χρηστίδης και μαζί τους οι περφόρμερ-ακροβάτες Γιώργος Παπαδόπουλος και Σμαρώ Κεπατσόγλου.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τριγωνοψαρούλης The Musical

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 75 '

Ο αγαπημένος ήρωας της παιδικής λογοτεχνίας, που φέτος κλείνει 25 χρόνια ζωής, μπαίνει σε νέες περιπέτειες σε μια παράσταση με τα γνωστά τραγούδια της ομώνυμης σειράς, εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια και ακροβατικά. Με φόντο τον ύφαλο της Αουρέλια εξελίσσεται το ευφάνταστο μιούζικαλ που μιλάει για τη φιλία, την αγάπη και τη διαφορετικότητα, όπου έχει ξεσπάσει πανθαλάσσιος πόλεμος. Ο Τριγωνοψαρούλης παρέα με τους φίλους του, την κυρία Σουπιά, τον Αστερία και τη Γλώσσα θα παλέψουν για να νικήσουν για ακόμη μια φορά τον Αχινό σε έναν μεγάλο τελικό ψαρόσφαιρου.

Αθηνά

Δεριγνύ 10 & Πατησίων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/04/2024

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".

"Παραμύθια στο δάσος": Οι Μορφές Έκφρασης έρχονται με 5 παραστάσεις τους στον Διομήδειο Κήπο

Πέντε αγαπημένα έργα της ομάδας που είναι αφιερωμένη στο παιδικό θέατρο θα παιχτούν για ακόμη μια χρονιά κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Φωταγωγήσεις και περίπατοι σε όλη την Ελλάδα

Το Make-A-Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με τον καθιερωμένο περίπατο Walk for Wishes.

Τελευταίες παραστάσεις για τον "Ραφτάκο των λέξεων"

Η ιστορία του Αντώνη Παπαθεοδούλου που έγινε θεατρικό από την ομάδα Μικρός Νότος φτάνει στο τέλος της για αυτή τη σεζόν, με μία διπλή παράσταση στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης".

"Παραμύθια της Κύπρου": 11 λαϊκά παραμύθια της Κυριακής Τσαγκάρη-Χατζηγεωργίου μέσα από αφηγήσεις παππούδων και γιαγιάδων

Συμμετέχει η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Νέας Σμύρνης υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία της Έλενας Σδόγκου και τη συνοδεία του Γιώργου Καλλιαντέρη.