"Circus Show 2" στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά

Μετά από την περσινή της επιτυχία η παράσταση επανέρχεται για 2ο χρόνο με καινούρια εντυπωσιακά νούμερα.

Circus Show

Στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Αυλαία έρχονται oι ζογκλέρ, Αντώνης Πασβάντης και Γιώργος Λούκας, που εντυπωσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και για λίγες παραστάσεις. Φέτος μαζί τους επί σκηνής θα είναι και ο μοναδικός μίμος Alex de Pari, που θα μας ταξιδέψει μέσα από την ομορφιά του silent comedy. Όπως πάντα, μαζί τους θα είναι η ακροβάτισσα, Εύα Γαλάνη,  στην παράσταση για όλη την οικογένεια όπου τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά.

Circus Show

Μια παράσταση με εντυπωσιακά ζογκλερικά, ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά, μαγικά κόλπα, παντομίμα, ξυλοπόδαρα, το μοναδικό μονόροδο των 2 μέτρων και για πρώτη φορά φωτεινά αντικείμενα προηγμένης τεχνολογίας που γεμίζουν τον αέρα με εικόνες των σούπερ ηρώων που όλοι αγαπήσαμε σε ένα μοναδικό θέαμα που δεν έχετε ξαναδεί. Και για τέλος το πιο εντυπωσιακό fire show, με το οποίο ο Αντώνης Πασβάντης κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή fire artist of the year 2022 στο Τάλιν της Εσθονίας.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Αυλαία Πολυχώρος

Β΄ Μεραρχίας & Κουντουριώτου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.