Φύγαμε για "Μαδαγασκάρη" με το παιδικό μιούζικαλ του καλοκαιριού

Ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι για όλη την οικογένεια ετοίμασε η μετρ του μιούζικαλ Θέμιδα Μαρσέλλου.

Μαδαγασκάρη

Η μετρ του μιούζικαλ Θέμιδα Μαρσέλλου ("Mamma Mia”, "Annie”, "Hairspray”, "Μελωδία της ευτυχίας”) ετοίμασε ένα καλοκαιρινό ταξίδι με προορισμό τη "Μαδαγασκάρη" σε ρυθμούς "Ι like to move it, move it!" συντροφιά με την αξέχαστη παρέα άγριων ζώων που αποφασίζουν να το σκάσουν από το ζωολογικό κήπο. Το μιούζικαλ για όλη την οικογένεια που βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, μετά την ανοιξιάτικη πρεμιέρα του στο θέατρο Ριάλτο βγαίνει σε περιοδεία, η οποία ξεκινά από Βεάκειο Θέατρο στις 3 Ιουλίου.

Μαδαγασκάρη

Στην feelgood μουσικοθεατρική μεταφορά της ταινίας (σε απόδοση και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου) σε πρωτότυπο κείμενο του Κέβιν ντελ Αγκίλα και πρωτότυπη μουσική και στίχους των Τζορτζ Νοριέγκα και Τζόελ Σομεγιάν, πρωταγωνιστούν πέντε αξιαγάπητα ζώα της ζούγκλας θέλουν να επιστρέψουν στη φύση για να βρουν τον εαυτό τους. Κάθενα τους έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.

Μαδαγασκάρη

Ο Ίαν Στρατής ερμηνεύει το ρόλο του Άλεξ, του αναποφάσιστου λιονταριού, ο Αλέξης Νίκολας είναι ο Μάρτυ η αστεία ζέβρα, η Έμιλυ Λυμπεροπούλου η πληθωρική Γκλόρια η ιπποπόταμος, ο Αρσένιος Γαβριηλίδης είναι ο Μέλμαν η φοβική καμηλοπάρδαλη και ο Γεράσιμος Παπικινός ο λατρεμένος βασιλιάς Τζούλιαν.

Μαδαγασκάρη

Δεν θα μπορούσαν, βέβαια, να δραπετεύσουν χωρίς τη δαιμόνια συμμορία των πιγκουίνων που υποδύονται μαζί με τον Γεράσιμο Παπικινό οι Πέτρος Ιωάννου, Ευαγγελία Γκούντιου και Ελευθερία Παρασκευά. Παίζουν επίσης οι Ελένη Δήμου και Ζέτα Ξαφάκη.

Τα σκηνικά υπογράφουν οι Αριστοτέλης Καρανάνος και Αλεξάνδρα Σιάφκου, τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού, τις χορογραφίες ο Μιχάλης Ποργιάζης και τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα.

Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας

30/7 Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου
31/7 Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας
1/8 Σινέ Άλεξ Πόρτο Ράφτη
2/8 Ηλιούπολη
30/8 Θέατρο Πέτρας
9/9 Κηποθέατρο Παπάγου
10/9 Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος - Κορυδαλλός
25/9 Κατράκειο

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Μαδαγασκάρη

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 90 '

Η διάσημη από τον κινηματογράφο ιστορία, με πρωταγωνιστές πέντε ζώα της ζούγκλας και τις περιπέτειές τους όταν το σκάνε από τον ζωολογικό κήπο, μεταφέρεται στο θέατρο σε μουσικοθεατρική εκδοχή, σε πρωτότυπη μουσική και στίχους των Τζορτζ Νοριέγκα και Τζόελ Σομεγιάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.