Οδηγός Παιδιού

"Επιστημονικές περιπέτειες" στο Summer Camp του Ιδρύματος Ευγενίδου

Το φετινό Summer Camp με θέμα «Πολυμήχανοι ναυαγοί σε επιστημονικές περιπέτειες» καλεί παιδιά δημοτικού να αποκτήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες γνωρίζοντας τον θαυμαστό κόσμο της επιστήμης.

summer camp Ίδρυμα Ευγενίδου

Αν είστε 11-13 ετών (Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού, Α’ Γυμνασίου) και οι λέξεις επιστήμη και περιπέτεια σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, τότε το Διήμερο Summer Camp του Ιδρύματος Ευγενίδου με θέμα "Πολυμήχανοι ναυαγοί σε επιστημονικές περιπέτειες" φτιάχτηκε για εσάς.

Στο φετινό Summer camp θα "παίξετε" τον ρόλο του ναυαγού και θα κληθείτε να επιβιώσετε αλλά και να δραπετεύσετε από το νησί σας. Μέσα από πρωτότυπες, δημιουργικές και ψυχαγωγικές δράσεις επιστήμης και τεχνολογίας, θα αναζητήσετε πληροφορίες, θα ανακαλύψετε βιολογικούς και χημικούς τρόπους καθαρισμού του νερού, θα προσανατολιστείτε με τη βοήθεια των αστεριών, θα αποκρυπτογραφήσετε κρυφά μηνύματα, θα σχεδιάσετε και θα κατασκευάσετε την σχεδία διαφυγής σας και θα καταγράψετε τις περιπέτειές σας σε stop-motion animation και podcast.

Ίδρυμα Ευγενίδου summer camp

Την τελευταία ημέρα, στην τελετή λήξης, θα παρουσιάσετε τα κατορθώματά σας σε γονείς και φίλους.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 16-17 Ιουνίου, 20-21 Ιουνίου, 23-24 Ιουνίου, 27-28 Ιουνίου, 30 Ιουνίου-01 Ιουλίου, 04-05 Ιουλίου, 07-08 Ιουλίου, 11-12 Ιουλίου, 14-15 Ιουλίου και 18-19 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ ή στο τηλέφωνο 210 9469641 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:30-16:30).

Περισσότερες πληροφορίες

Ίδρυμα Ευγενίδου

Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Βουτιές στην τέχνη" με ένα καθημερινό καλοκαιρινό πρόγραμμα

Η Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη" του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Μουσικής" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με την ομάδα thea-tree, διοργανώνει μια σειρά δράσεων για παιδιά 7-12 ετών.

17/06/2022

Καλλιτεχνικά ραντεβού στον πιο δροσερό κήπο της πόλης

Το 9ο καλλιτεχνικό Summer Camp από τις Μορφές Έκφρασης ερχεται κι αυτό το καλοκαίρι στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους.

"Rebels News! with a cause..": Βιωματικά εργαστήρια στο Atraktos Camp 2022

Το Atraktos Camp συνθέτει ένα σύνολο εναλλακτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που στόχο έχουν την ποιοτική αναζήτηση της γνώσης απορρίπτοντας τις παραδοσιακές μεθόδους μάθησης.

Νέα ημερομηνία για τους "7 τρελούς" της Ελεάνας Τσίχλη

Ενημερωθείτε για το πότε θα παιχτεί η παράσταση "Οι 7 τρελοί" στην Πειραιώς 260 και τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι έχουν ήδη εισιτήρια.

"Γείτονες από πάνω": Πρώτη γεύση από την πρεμιέρα της παράστασης του Δημήτρη Μαλισσόβα

Η θεατρική μεταφορά του έργου του Σεσκ Γκέι "Los Neighbours de Arriba" στην ελληνική πραγματικότητα με θέμα τον γάμο και τις μακροχρόνιες σχέσεις συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα μετά την μεγάλη επιτυχία της πρεμιέρας.

"Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2022": Πολιτιστική δράση σε όλη την επικράτεια

Θέατρο, μουσική, χορός, εικαστικές τέχνες, παραστάσεις/δράσεις για παιδιά και εφήβους, μουσικό θέατρο. Τα έχει όλα και θα απλωθεί σε όλη τη χώρα ο θεσμός του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός".

Ένας "Out of the box" διαγωνισμός σχεδιασμού ξενοδοχειακών χώρων

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το 100% Hotel Show και το Αρχιτεκτονικό ηλεκτρονικό Περιοδικό Archetype.gr, ενόψει της επετειακής, 10ης διοργάνωσης της Έκθεσης 100% Hotel Show Διαγωνισμός Σχεδιασμού | "Out of the box … in a box"