"Επιστημονικές περιπέτειες" στο Summer Camp του Ιδρύματος Ευγενίδου

Το φετινό Summer Camp με θέμα «Πολυμήχανοι ναυαγοί σε επιστημονικές περιπέτειες» καλεί παιδιά δημοτικού να αποκτήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες γνωρίζοντας τον θαυμαστό κόσμο της επιστήμης.

summer camp Ίδρυμα Ευγενίδου

Αν είστε 11-13 ετών (Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού, Α’ Γυμνασίου) και οι λέξεις επιστήμη και περιπέτεια σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, τότε το Διήμερο Summer Camp του Ιδρύματος Ευγενίδου με θέμα "Πολυμήχανοι ναυαγοί σε επιστημονικές περιπέτειες" φτιάχτηκε για εσάς.

Στο φετινό Summer camp θα "παίξετε" τον ρόλο του ναυαγού και θα κληθείτε να επιβιώσετε αλλά και να δραπετεύσετε από το νησί σας. Μέσα από πρωτότυπες, δημιουργικές και ψυχαγωγικές δράσεις επιστήμης και τεχνολογίας, θα αναζητήσετε πληροφορίες, θα ανακαλύψετε βιολογικούς και χημικούς τρόπους καθαρισμού του νερού, θα προσανατολιστείτε με τη βοήθεια των αστεριών, θα αποκρυπτογραφήσετε κρυφά μηνύματα, θα σχεδιάσετε και θα κατασκευάσετε την σχεδία διαφυγής σας και θα καταγράψετε τις περιπέτειές σας σε stop-motion animation και podcast.

Ίδρυμα Ευγενίδου summer camp

Την τελευταία ημέρα, στην τελετή λήξης, θα παρουσιάσετε τα κατορθώματά σας σε γονείς και φίλους.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 16-17 Ιουνίου, 20-21 Ιουνίου, 23-24 Ιουνίου, 27-28 Ιουνίου, 30 Ιουνίου-01 Ιουλίου, 04-05 Ιουλίου, 07-08 Ιουλίου, 11-12 Ιουλίου, 14-15 Ιουλίου και 18-19 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ ή στο τηλέφωνο 210 9469641 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:30-16:30).

Περισσότερες πληροφορίες

Ίδρυμα Ευγενίδου

Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Το μυστήριο της Ανατολής" στο "Εργαστήρι Μαιρηβή" για δύο Σαββατοκύριακα

Η ομάδα Baruti μας παρασύρει σε μια παραμυθένια ιστορία που εξυμνεί την αγάπη με τους όρους του κουκλοθεάτρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

Απόκριες στο Mimi & Mou

Υποδεχτείτε τις αποκριές και διασκεδάστε σε ένα δίωρο δημιουργικό αποκριάτικο εργαστήρι.

Φτιάξτε τις δικές σας αφίσες στο εργαστήριο του Planet G(reece)

Στο δεύτερο μέρος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα μπούνε ακόμα πιο βαθιά στην τέχνη της γραφιστικής, φτιάχνοντας ένα δικό τους έντυπο.

Εκπαιδευτικά προγράμματα Φεβρουαρίου για όλη την οικογένεια στο Μουσείο Κοτσανά

Εκπλήξεις που θα μας μεταφέρουν στη "χώρα των υδάτων", στις αρχαίες ακαδημίες και την τέχνη της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά και στον κόσμο του έρωτα και της ανταλλαγής.

"Σημειωματάριο Mουσικής" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη

Τα παιδιά αυτοσχεδιάζουν με τη φωνή τους, συνθέτουν παρτιτούρες με εικόνες και ήχους και μαθαίνουν για τη σημασία της μουσικής με αφορμή το βιβλίο "Imagine" του Τζον Λενον.

Μικρός Νότος: Επιστρέφει με "Αισωπομαχίες" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πέντε διαχρονικοί μύθοι γίνονται αγνώριστοι και έρχονται στο σήμερα μέσα από μια πολύχρωμη παράσταση φτιαγμένη από αγνά χειροποίητα υλικά, ζωντανή μουσική και τραγούδια, χιούμορ και απρόβλεπτες μεταμορφώσεις.

Ο Καραγκιόζης γιορτάζει το καρναβάλι στις "Φιγούρες & Κούκλες"

Οι απόκριες για τα παιδιά ξεκινάνε με ένα μασκέ πάρτι στον μπερντέ του Τάσου Κώνστα και ένα αποκριάτικο εργαστήριο μάσκας.