Οδηγός Παιδιού

Το τρένο για το δρομολόγιο: "Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Σμύρνη! Οδηγός ο αριθμός 100! " ξεκινά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου προσκαλεί παιδιά ηλικίας 9-11 ετών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη σε μια διαδραστική παρουσίαση τριών βιβλίων.

Παρουσίαση

Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου προσκαλεί παιδιά ηλικίας 9-11 ετών να επιβιβαστούν στο τρένο για το δρομολόγιο : "Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Σμύρνη! Οδηγός ο αριθμός 100!", το Σάββατο 28 Μαϊου (12 μ.μ) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη. 

Στο πλαίσιο μιας διαδραστικής παρουσίασης, θα αναφερθεί στα  τρία βιβλία της που υμνούν τον αγώνα των Ελλήνων για την ελευθερία, τον ναό της Αγίας Σοφίας και τη μνήμη του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης. Η Ελένη Σβορώνου είναι Φιλόλογος, συγγραφέας και υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο WWF Ελλάς. Έχει βραβευθεί για το βιβλίο της Σκληρό Καρύδι (ένα από τα 200 καλύτερα παγκοσμίως βιβλία του 2016) με το βραβείο White Raven, καθώς και για το βιβλίο της "Για να ζούμε ελεύθεροι" από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου - ΙΒΒΥ.

Τηλ: 2104838374 (Δευτέρα – Παρασκευή: 1 μ.μ-8 μ.μ) | Διάρκεια: 12 μ.μ-1.30 μ.μ | Η συμμετοχή είναι δωρεάν με προεγγραφή εδώ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Βραβεία Βιβλίου Public 2022: Οι μεγάλοι νικητές

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και οι μεγάλοι νικητές των Βραβείων Βιβλίου Public2022 είναι εδώ!

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης φιλοξενεί τις Εκδόσεις Άγρα

Ο εκδοτικός οίκος φέρνει στο Θερινό Bazzar στη Φωκίωνος Νέγρη νέες εκδόσεις και πάνω από 500 τίτλους από διάφορα λογοτεχνικά είδη που δεν πρέπει να χάσετε.

Στο graphic novel "The Umbrella Academy: Η Σουίτα της Αποκάλυψης" μια οικογένεια υπερηρώων σώζει τον κόσμο

Το βραβευμένο graphic novel στο οποίο βασίστηκε η υπερπαραγωγή του Netflix κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία σε μετάφραση Νίκου Καμπουρόπουλου.

Η Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στο Άλσος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου και ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών – Εκδοτών Αθηνών & Προαστίων διοργανώνουν και φέτος μια φιλαναγνωστική εκδήλωση στο Άλσος Περιστερίου.

Παρουσίαση του βιβλίου μόδας "#ΠρότζεκτΣεμεδάκι" στο Victoria Square Project

Ένα βιβλίο που τεκμηριώνει τη κοινοτική πρωτοβουλία μόδας #projectsemdaki και πραγματεύεται τον επανασχεδιασμό, την επαναχρησιμοποίηση και την επανεξέταση του τρόπου που προσεγγίζουμε τα ρούχα και τη συνύπαρξή μας στο πλαίσιο μιας κοινότητας.

Για τον Manuel Vilas, η αγάπη των γονιών είναι το μεγαλύτερο μυστήριο της ζωής

Ο διακεκριμένος Ισπανός συγγραφέας μιλάει στο "α" για τους συμβολισμούς και τα μηνύματα που κρύβει το βιβλίο του "Ορδέσα", το οποίο θα παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ ΛΕΑ.