5.000 μπαλόνια στο Ακροπόλ σε μια πρωτότυπη παράσταση για την Ουκρανία

Δέκα Ουκρανοί και Ρώσοι καλλιτέχνες έρχονται στην Αθήνα με το πρωτότυπο διαδραστικό σόου “The Funny Balloon Show” με χορό, ακροβατικά και κλόουν, ενώ μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

The Funny Balloon Show

Με σύνθημα "Μέσα από τα μάτια των παιδιών ενώνουμε τον κόσμο" δέκα Ουκρανοί και Ρώσοι καλλιτέχνες έρχονται στην Αθήνα με μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου 5.000 μπαλόνια γίνονται το πολύχρωμο σκηνικό μιας παραμυθένιας ιστορίας. Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου το "The Funny Balloon Show” γεμίζει τη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ με πολύ χρώμα και γέλιο και μας μεταφέρει στην Μπαλονοχώρα, ένα μαγικό τόπο με πύργους, καταρράκτες, λουλούδια και δέντρα από μπαλόνια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Κλόουν, ακροβάτες και χορευτές μπαίνουν σε περιπέτειες μαζί με την πριγκίπισσα της Μπαλονοχώρας κόντρα στον κακό μάγο και τον δράκο, που δεν θα καταφέρουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της και στα όνειρα της.

The Funny Balloon Show

Το "The Funny Balloon Show” παρουσιάζουν Ουκρανοί καλλιτέχνες που αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα τους λόγω του πολέμου κι έχουν βρει καταφύγιο στην Πολωνία. Στην ομάδα συμμετέχουν Ρώσοι συνάδελφοί τους, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στον πόλεμο. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

The Funny Balloon Show

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.