Οδηγός Παιδιού

Απόκριες στην Αθήνα με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Ο ΟΠΑΝΔΑ ετοιμάζει εορταστικές δραστηριότητες στους χώρους του με ξεναγήσεις, θεατρικά, μουσική και πολλές άλλες δράσεις για τη γιορτή του καρναβαλιού.

ΟΠΑΝΔΑ 3

Οι Απόκριες ήταν ανέκαθεν αφιερωμένες στα παιδιά και όπως κάθε χρόνο, ο ΟΠΑΝΔΑ διοργανώνει δημιουργικές δραστηριότητες και πλήθος εκδηλώσεων για να γιορτάσουμε και πάλι τις ημέρες των μασκαράδων. Από 16 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, παιδιά από 4 ετών και όλη η οικογένεια θα ζήσει αξέχαστες εμπειρίες στους πολιτιστικούς χώρους του ΟΠΑΝΔΑ.

Απόκριες ΟΠΑΝΔΑ 2

Εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικής, αφήγησης, θεατρικού παιχνιδιού, ξεναγήσεις, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα, παραστάσεις παιδικού θεάτρου και καραγκιόζη θα γεμίσουν τις μέρες των Αποκριών με γέλιο και διασκέδαση. Παράλληλα, ο ΟΠΑΝΔΑ εγκαινιάζει σε διάφορους μουσειακούς χώρους εκθέσεις αποκριάτικου χαρακτήρα, ταξιδεύοντάς μας στα παλαιότερα αθηναϊκά χρόνια και παρουσιάζοντας τα έθιμα για την γιορτή του καρναβαλιού εκείνης της εποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Το Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων μεταμορφώνεται σε ένα "φλογερό" εμβυθιστικό περιβάλλον

Η εικαστικός Δανάη Στράτου παρουσιάζει την καινούρια ατομική της έκθεση με τίτλο "Burning Issues - Merimbula".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/05/2022

Τις "Κυριακές στην Αθήνα" πάμε μουσείο!

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, τα μουσεία και οι πολιτιστικοί χώροι του Δήμου Αθηναίων προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε απίθανες δράσεις.

Εθνικός Κήπος: Παραδόθηκε το πρώτο αναβαθμισμένο τμήμα του

Ένα από τα πιο όμορφα τοπόσημα για την Αθήνα και τους κατοίκους της ανακτά τη χαμένη του αίγλη.

Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας στο κέντρο της Αθήνας μαρτυρά τη φρίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Η έκθεση με τίτλο "Ο πόλεμος που δεν έπρεπε να είχε γίνει" καταδεικνύει μέσα από τα 57 στιγμιότυπα τις φρικαλεότητες του πολέμου, το δράμα των αμάχων που είδαν τη ζωή τους να ανατρέπεται, αλλά και τις γενναίες και αδιάκοπες προσπάθειές τους να αντισταθούν στην καταστροφή, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου.

"Generations": Το διήμερο φεστιβάλ που γεφυρώνει διαφορετικές γενιές επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με τρεις σημαντικούς DJs - Andy Smith, Dan Donovan, και Queen Bee – και πλήθος ξεχωριστών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

14 πολιτιστικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στη γειτονιά της Κυψέλης

Ο Δήμος Αθηναίων φέρνει τον "Πολιτισμό στις Γειτονιές" μέσα από έναν πολλά υποσχόμενο κύκλο εκδηλώσεων.