Διαδικτυακό παιχνίδι μυστηρίου από το Ίδρυμα Ευγενίδου

Το online science game «Mysteryio» αναζητάει τον επόμενο ερευνητή που θα καταφέρει λύσει το ανεξιχνίαστο έγκλημα.

σκηνή εγκλήματος

Το διαδικτυακό παιχνίδι "Mysteryio" είναι το νέο online κυνήγι του ενόχου του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου που συνδυάζει στοιχεία εγκληματολογίας, ιατροδικαστικής, χημείας, βιολογίας και …κρυπτογράφησης σε ένα εργαστήριο. Αποτυπώματα και άλλα ευρήματα από τον χώρο του εγκλήματος καλούν τους συμμετέχοντες ηλικίας δεκατεσσάρων ετών και άνω να τα αξιοποιήσουν καθώς εργάζονται για να φτάσουν στη λύση του από τον δικό τους χώρο (μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Microsoft Teams). Εισηγητές του εργαστηρίου είναι οι Στέλλα Κρητικού, Μυρτώ Μπότσιου, Μαρία Ντερτιλή, Δημήτρης Σταθόπουλος και Αναστασία Τέζαρη.

Το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε δύο μέρη, συνολικής διάρκειας 210 λεπτών (μιάμιση ώρα το πρώτο μέρος και δύο ώρες το δεύτερο). Για τη συμμετοχή θα χρειαστεί οι συμμετέχοντες να διαθέτουν υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο, κάμερα, μικρόφωνο και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής (που μπορούν να βρουν εδώ) και να την αποστείλουν στο email logistics@eef.edu.gr.  Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης, θα σταλεί σύνδεσμος με οδηγίες.  

παιχνίδι μυστηρίου

Θα καταφέρουν άραγε να βρουν τον ένοχο αξιοποιώντας τα στοιχεία που θα συλλέξουν κατά τη διάρκεια των εγκληματολογικών τους ανακαλύψεων σε αυτό το online game μόνο για δυνατούς λύτες; Ισχύει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων (10 άτομα), γι’ αυτό… προλάβετε!

Κρατήσεις θέσεων: από Δευτέρα έως Παρασκευή (9:30 π.μ. - 4:30 μ.μ.) στο 210 – 9469641 Τιμή εισιτηρίου: κανονικό: € 7,5 - μειωμένο € 5/εργαστήριο 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του εργαστηρίου: εδώ 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η "Πουπουλένια Πολιτεία" ξανά στη σκηνή του θεάτρου 104

Μια διαδραστική παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/01/2023

Τελευταίες παραστάσεις για το "Τριγωνοψαρούλης, The Musical" στο Θέατρο Αθηνά

Η φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, συνεχίζεται για λίγες ακόμα μέρες.

Μη χάσετε τα διαδικτυακά εργαστήρια του Μουσείου Παιδικής Τέχνης

Κάθε εργαστήριο Σαββάτου είναι αυτοτελές αλλά υπάρχει ακόμη η δυνατότητα της εγγραφής σε κύκλο εργαστηρίων με μειωμένο συνολικό κόστος παρακολούθησης.

Τις Απόκριες φέρνουν οι Μορφές Έκφρασης

Η αγαπημένη αποκριάτικη παράσταση "Το γαϊτανάκι της αποκριάς" επιστρέφει από την ομάδα παιδικού και νεανικού θεάτρου που φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας.

Ο Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής κλείνει 10 χρόνια και το γιορτάζει

Τα έργα των παιδιών θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων τον Σεπτέμβριο.

Νέες δημιουργικές δράσεις στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Για πρώτη φορά, το Ίδρυμα πραγματοποιεί δράσεις και για παιδιά πολύ μικρής ηλικίας.

Η μάθηση γίνεται παιχνίδι στην παράσταση "Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα"

Το θεατρικό θα ανέβει για πέντε μόνο παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".