Ο Μικρός Νότος και οι 12 μήνες

Η υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση «Γύρω-γύρω μήνες» της ομάδας Μικρός Νότος με αφορμή το παραδοσιακό παραμύθι «Η κυρά Καλή και οι 12 μήνες», εμπλουτίζει την αφήγηση με στοιχεία μυθοπλασίας, παροιμίες, αινίγματα, πολλή μουσική και θεατρικά παιχνίδια.

Ο Μικρός Νότος και οι 12 μήνες

Στο παλάτι του γερο-Χρόνου η κυρά Καλή συναντά τους 12 μήνες και ανακαλύπτει τις χάρες τους. Ζει την κάθε εποχή με τα έθιμά της και στήνει μια γιορτή στην οποία είμαστε όλοι προσκεκλημένοι (παιδιά ηλικίας από 3 ετών και γονείς. Η υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση «Γύρω-γύρω μήνες» της ομάδας Μικρός Νότος με αφορμή το παραδοσιακό παραμύθι «Η κυρά Καλή και οι 12 μήνες», εμπλουτίζει την αφήγηση με στοιχεία μυθοπλασίας, παροιμίες, αινίγματα, πολλή μουσική και θεατρικά παιχνίδια. Γι’ αυτό έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τα παιδιά. Η ομάδα Μικρός Νότος ξεκινά το καλοκαιρινό της ταξίδι στις 11/7 από τον Κινηματογράφο «ΑΒ» (πίσω από το Πάρκο ΦΙΞ, Θεοτοκοπούλου 36) στα Πατήσια ακι συνεχίζει στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού 17, 25//7.

Περισσότερες πληροφορίες

Γύρω γύρω μήνες

  • Διασκευή μύθου
  • Διάρκεια: 60 '

Παίζοντας με το παραμύθι «Η Κυρά Καλή και οι 12 μήνες», τα παιδιά γνωρίζουν τα έθιμα, τις μουσικές και τις παραδόσεις που αντιστοιχούν στους μήνες και στις εποχές του χρόνου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Χώρα των Πουλιών" έρχεται στο Κνωσός

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.