Διαγωνισμός: Θέλεις να σχεδιάσεις τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της Πρεσβείας της Γερμανίας;

Για 8η συνεχή χρονιά η Πρεσβεία της Γερμανίας προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης κάρτας.

Διαγωνισμός: Θέλεις να σχεδιάσεις τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της Πρεσβείας της Γερμανίας;

Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, αφού μέσα από τις ζωγραφιές τους και την φαντασία τους αυτά τα Χριστούγεννα θα έχουν την ευκαιρία να μάς ταξιδέψουν στην στολισμένη Ευρώπη όπως εκείνα την φαντάζονται. Για 8η συνεχή χρονιά η Πρεσβεία της Γερμανίας με χορηγό επικοινωνίας το «Αθηνόραμα» προσκαλεί όλους τους μικρούς της φίλους να ζωγραφίσουν και να κερδίσουν πολλά δώρα μέσα από τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας με θέμα «Χριστούγεννα 2020 στην Ευρώπη». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν ως χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς.

Δείτε πως θα πάρετε μέρος:

1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Χριστούγεννα 2020 στην Ευρώπη». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις).
2. Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.
3. Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία ως συνημμένο, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr.100.athen@gmail.com μέχρι τη
Δευτέρα 16/11/2020 και ώρα 5 μ.μ.
4. Στο θέμα του email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης.
5. Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο, το δε συνημμένο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 MB σε μέγεθος. Αρχεία τύπου zip και αποστολή μέσω we-transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπ΄όψιν για λόγους χωρητικότητας.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο/η. Η δικαστική οδός αποκλείεται.

Νικητές και βραβεία

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 1/12/2020. Στη συνέχεια τα ονόματά και τα έργα τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.athina.diplo.de και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και στην ιστοσελίδα www.athinorama.gr

ΒΡΑΒΕΙΑ
1ο Βραβείο: Βιντεοκάμερα δράσης Go Pro Hero 9.
Βραβεία 2-3: Πατίνια δρόμου.
Βραβεία 4-5: Φωτογραφικές μηχανές Polaroid.
Βραβεία: 6-10: Σετ Playmobil dragons το κάστρο του Μπέρκ, από την Playmobil Hellas.
Βραβεία 11-15: Τρισδιάστατα παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια Ravensburger, από τη John Hellas.
Βραβεία 16-20: Δωροεπιταγές αξίας 20 € από το βιβλιοπωλείο Notos Plus στην Αθήνα (Οι δωροεπιταγές ισχύoυν για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα www.notosplusbooks.gr μέχρι τις 31/12/2020).
Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν ποδοσφαιρικές μπάλες ή ομπρέλες, προσφορά της Haribo.

Οι 20 νικητές κερδίζουν επιπλέον ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής της Faber-Castell.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.