Χορέψαμε το «Βαλς με τα παραμύθια» με την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Θέατρο Κιβωτός

Η ανταπόκριση του μικρότερης ηλικίας κοινού αποδεικνύει ότι η παράσταση πετυχαίνει το στόχο της, μεταδίδοντας ταυτόχρονα μηνύματα για την αγάπη, τη συνεργασία, την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα.

Χορέψαμε το «Βαλς με τα παραμύθια» με την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Θέατρο Κιβωτός

Αναγνωρίσιμες μουσικές μελωδίες του πατέρα του βαλς Γιόχαν Στράους πλέκει με έξι γνωστά παραμύθια («Βασιλιάς Κοκκινοτρίχης», «Η βασιλοπούλα και ο βάτραχος», «Οι μουσικοί της Βρέμης» κ.ά.) η Κάρμεν Ρουγγέρη, που τα τελευταία χρόνια έχει ταυτίσει το όνομά της με το ποιοτικό παιδικό θέατρο. Εξ αρχής, η ανταπόκριση του μικρότερης ηλικίας κοινού αποδεικνύει ότι η παράσταση πετυχαίνει το στόχο της, μεταδίδοντας ταυτόχρονα μηνύματα για την αγάπη, τη συνεργασία, την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα.

Τα παραμύθια διαδέχονται το ένα το άλλο σε μια ροή που σε κρατάει σε εγρήγορση. Οι Άντα Αθανασοπούλου και Αντώνης Παπαδάκης ξεχωρίζουν μέσα από έναν ιδιαίτερα καλλίφωνο θίασο ηθοποιών-τραγουδιστών που εναλλάσσεται στους ρόλους, με όχημα τα τραγούδια, που δανείζονται τη μουσική του βαλς και τα κοστούμια της Χριστίνας Κουλουμπή και δίνουν φτερά στα χορευτικά τους βήματα, προσθέτοντας μια χρωματιστή νότα στο κατά τα άλλα λιτό σκηνικό. Πιο επιτυχημένη δημιουργικά θα μπορούσε να σταθεί η αισθητική και η χρήση των βιντεοπροβολών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Χώρα των Πουλιών" έρχεται στο Κνωσός

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.