Καλοκαιρινές περιπέτειες στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού

Η παιδική κατασκήνωση του Elatos Resort & Health Club επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινές περιπέτειες στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού

Η παιδική κατασκήνωση του Elatos Resort & Health Club επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινές περιπέτειες στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού - εικόνα 1

Το Elatos Summer Mountain Adventures επιστρέφει για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι και οργανώνει στο πιο όμορφο resort του Παρνασσού δημιουργικές δραστηριότητες στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, σε υψόμετρο 1300 μέτρων. Μέχρι το τέλος του Ιουλίου, παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών δίνουν ραντεβού στο ξεχωριστό alpine «Elatos Resort & Health Club» και συμμετέχουν στις καλοκαιρινές περιπέτειες διασκεδάζοντας στη φύση με δραστηριότητες που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα.

Εικαστικά, μουσική και επεξεργασία ήχου, μουσικοκινητική και χορός, νυχτερινή παρατήρηση ουράνιων σωμάτων, μαθήματα βοτανολογίας και σκακιού, εθελοντική εργασία, εκπαιδευτικές εκδρομές, πεζοπορίες και αναρρίχηση, κολύμβηση και water polo, πάντα δίπλα σε εξειδικευμένους δασκάλους-συνεργάτες του resort, περιλαμβάνονται στο φετινό πλούσιο πρόγραμμα του «Elatos Resort & Health Club» και φέρνουν τα παιδιά κοντά στη φύση, στον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και στην τέχνη.

Καλοκαιρινές περιπέτειες στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού - εικόνα 2

Χωρισμένα σε ομάδες 6-9 ατόμων ίδιου φύλου και κοινής ηλικίας, τα παιδιά διαμένουν στα κατασκευασμένα εξολοκλήρου από φυσικά υλικά σαλέ επιτηρούμενα από ομαδάρχη και κάνουν χρήση όλων των εγκαταστάσεων του resort, σε μια έκταση 100 στρεμμάτων. Στο Club House, το κεντρικό κτήριο του resort, απολαμβάνουν υγιεινά γεύματα και συμμετέχουν σε κάποιες από τις ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες του Elatos Summer Mountain Adventures, όπως τα μαθήματα χιπ χοπ και comics, πριν ξεχυθούν στην ύπαιθρο όπου και διοργανώνονται οι περισσότερες δραστηριότητες.

Το «Elatos Summer Mountain Adventures» διοργανώνεται στις 1-14/7, ενώ από στις 15-25/7 φιλοξενεί ένα πρόγραμμα ειδικά για παιδιά Ελλήνων του εξωτερικού, πλούσιο σε δραστηριότητες πολιτιστικού ενδιαφέροντος (περιλαμβάνει εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών) και με στόχο την επαφή των παιδιών με την ελληνική παράδοση αλλά και την ελληνική γλώσσα.

i «Elatos Resort & Health Club», Αγόριανη, Παρνασσός, 2234061162. Περισσότερες πληροφορίες: www.elatoscamp.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Χώρα των Πουλιών" έρχεται στο Κνωσός

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.