Δύο θεατρικές κατασκηνώσεις για παιδιά

Θεατρόφιλοι ηλικίας 6-12 ετών ετοιμαστείτε! Η κατασκήνωση του Εθνικού και το καλοκαιρινό καλλιτεχνικό σχολείο του Θεάτρου Τέχνης σας περιμένουν.

Δύο θεατρικές κατασκηνώσεις για παιδιά

Θεατρόφιλοι ηλικίας 6-12 ετών ετοιμαστείτε! Η κατασκήνωση του Εθνικού και το καλοκαιρινό καλλιτεχνικό σχολείο του Θεάτρου Τέχνης σας περιμένουν.

Δύο θεατρικές κατασκηνώσεις για παιδιά - εικόνα 1

Κατασκήνωση στο Εθνικό;

Γιατί όχι; Οι θεατρόφιλοι ηλικίας 6-12 ετών θα έχουν τη δική τους ημερήσια κατασκήνωση χάρη στο Εθνικό Θέατρο. Η κατασκήνωση θα φιλοξενηθεί στο ανακαινισμένο «Σχολείον» της Ειρήνης Παππά, όπου στεγάζεται από φέτος η δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από τις 25 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου.
Οι επιστημονικοί συνεργάτες του Εθνικού θα γνωρίσουν στα πιτσιρίκια το θεατρικό παιχνίδι, το σωματικό θέατρο, το χορό, το μιούζικαλ, ενώ δεν θα λείψουν τα εργαστήρια παραμυθιών. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 2105288269 και 2105288107 ή gmpaka@n-t.gr και diamantopoulou@n-t.gr.

Καλλιτεχνικό σχολείο με άρωμα “Τέχνης”

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους ηλικίας 6-12 ετών με το καλοκαιρινό καλλιτεχνικό σχολείο που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη σκηνή της Φρυνίχου 14 στην Πλάκα, από 18 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.
Με αφορμή τη συναρπαστική ιστορία του «Αλαντίν», μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Τέχνης, που πρωτοπαίχθηκε το 2010 σε θεατρική διασκευή Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη, και θα επαναληφθεί κατά τη χειμερινή θεατρική σεζόν 2018-19, διακεκριμένοι καλλιτέχνες-συνεργάτες της Παιδικής και της Νεανικής Σκηνής του Θεάτρου Τέχνης με εμπειρία σε εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, θα καθοδηγήσουν τους μικρούς θεατρόφιλους για τρεις εβδομάδες πάνω σε τρεις διαφορετικούς θεματικούς άξονες (υποκριτική και αυτοσχεδιασμός, μουσική και κίνηση στο θέατρο, δημιουργική γραφή και πράξη), με στόχο τη δημιουργία παράστασης στο τέλος της κάθε εβδομάδας. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 2103222464 και 2103236732.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ
29/09/2022

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

Διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια για παιδιά από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνεχίζει και την σχολική χρονιά 2022-2023 τα διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους.