Ο «Μάρτης» γίνεται 4 ετών και το γιορτάζει

Ένας νέος χώρος φιλοξενεί πλέον τις παιδικές εκδόσεις.

Ο «Μάρτης» γίνεται 4 ετών και το γιορτάζει

Ένας νέος χώρος φιλοξενεί πλέον τις παιδικές εκδόσεις.

Ο «Μάρτης» γίνεται 4 ετών και το γιορτάζει - εικόνα 1

Οι παιδικές εκδόσεις «Μάρτης» μας καλούν το Σάββατο 19 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι να εγκαινιάσουμε μαζί το νέο τους χώρο στο Κολωνάκι. Έγιναν κιόλας 4 ετών και γι’ αυτό ετοιμάζουν μια γιορτή για τα γενέθλιά τους. Μαζί τους θα είναι ο Γιώργος Νανούρης για να ζωντανέψει με μια διαδραστική αφήγηση τα Επτά παραμύθια και μια ιστορία: ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του μεγαλύτερου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν καθώς και ο Λευτέρης Γρηγορίου και ο Σόλης Μπαρκής που θα μας ταξιδέψουν με τα κρουστά τους σε μουσικές της Μεσογείου και της Αφρικής.

i Χάρητος 8, Κολωνάκι, 21 0321 0982, 19/5. Είσοδος ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο σε όλη την Ελλάδα μέσα από το πρόγραμμα "Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο"

Ολοκληρώθηκε για 4η χρονιά το πρόγραμμα "Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο", μεγαλώνοντας τον αριθμό των σχολείων και των μαθητών που έρχονται σε επαφή με την θεατρική τέχνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/07/2022

Μικρός Νότος: "Το θέατρο για παιδιά είναι μια μεγάλη αγκαλιά συνύπαρξης και αποδοχής"

Η καλλιτεχνική διευθύντρια και ηθοποιός του Μικρού Νότου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, δίνει στο "α" μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την επέτειο 10 χρόνων από τη δημιουργία της αγαπημένης θεατρικής ομάδας.

Παιδικά βιβλία για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές βουτιές

Ιστορίες μυστηρίου, βιβλία δραστηριοτήτων, μυθιστορήματα φαντασίας και εικονογραφημένες διηγήσεις για να πάρετε μαζί με το αντηλιακό σας.

"Είναι αυτό τέχνη;": Nέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Μέσα από μια βιωματική διαδικασία, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τη σύγχρονη τέχνη και αναπτύσσουν πολλαπλούς τρόπους προσέγγισης των έργων σύγχρονων καλλιτεχνών.

"Παίζουμε Κινηματογράφο;": Ένα παραμύθι μας συστήνει στον μαγικό κόσμο των ταινιών

Η Cinemathesis παρουσιάζει ένα από τα ελάχιστα παραμύθια για παιδιά που γράφτηκαν ποτέ στην Ελλάδα με επίκεντρο την τέχνη του κινηματογράφου.

Το "Αλαντίν The Show" περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα

Ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύει σε μια θεαματική θεατρική παράσταση.

3 σχολεία ανοίγει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για άθληση και παιχνίδι

Αυλές και γήπεδα γυμνασίων και λυκείων στην περιοχή θα παραμείνουν ανοιχτά τα απογεύματα του Ιουλίου, προκειμένου τα παιδιά να έχουν περισσότερες επιλογές για παιχνίδι και απασχόληση τις ημέρες του καλοκαιριού.