Van Gogh Alive – The experience: μια multimedia έκθεση που έχουν δει ήδη 10.000.000 θεατές έρχεται στην Αθήνα

Μια καινοτόμα τρισδιάστατη εικαστική πρόταση στο έργο του Van Gogh αποτελεί η έκθεση Van Gogh Alive – The experience που έχει ήδη περιοδεύσει σε 35 μητροπόλεις του κόσμου.

Van Gogh Alive – The experience: μια multimedia έκθεση που έχουν δει ήδη 10.000.000 θεατές έρχεται στην Αθήνα

Πώς είναι να περιδιαβαίνεις μέσα σε ένα χώρο 1.500 m2 όπου οι τοίχοι, οι κολώνες, οι οροφές, το πάτωμα ζωνταντεύουν γύρω σου όλα τα έργα του Van Gogh; Μια καινοτόμα τρισδιάστατη εικαστική πρόταση στο έργο του Van Gogh αποτελεί η έκθεση Van Gogh Alive – The experience που έχει ήδη περιοδεύσει σε 35 μητροπόλεις του κόσμου κερδίζοντας τις εντυπώσεις 10.000.000 θεατών.

Van Gogh Alive – The experience: μια multimedia έκθεση που έχουν δει ήδη 10.000.000 θεατές έρχεται στην Αθήνα - εικόνα 1

Από τις 7 Νοεμβρίου 2017 ως και τις 5 Μαρτίου 2018 στους εκθεσιακούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής οι Αθηναίοι θα δουν από κοντά αυτό το multimedia υπερθέαμα που παρουσιάζει όλα τα έργα του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου όχι στην πρωτότυπη εκδοχή τους αλλά ζωντανεύοντάς τα με τη χρήση τεχνολογίας.

Van Gogh Alive – The experience: μια multimedia έκθεση που έχουν δει ήδη 10.000.000 θεατές έρχεται στην Αθήνα - εικόνα 2

Η εταιρεία παραγωγής Λάβρυς φέρνει στην Αθήνα την έκθεση Van Gogh Alive – The experience, όπου 3.000 πίνακες, σκίτσα αλλά και κινούμενες εικόνες προβάλλονται μέσω του συστήματος υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™ στους τοίχους, τις κολώνες, τις οροφές, το πάτωμα, μαζί με πληροφορίες για την ιστορία του δημιουργού τους, το ιστορικό, κοινωνικό αλλά και πολιτισμικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δημιούργησε και τα συναισθήματά του. Σε ένα χώρο 1.500 m2, 40 και πλέον πολυκάναλοι προβολείς υψηλής ευκρίνειας με ήχο υψηλής πιστότητας επίσης, δημιουργούν μια τριασδιάστατη απεικόνιση στις πολλαπλές αυτές επιφάνειες σε μια ιδιαίτερη εμπειρία.

Van Gogh Alive – The experience: μια multimedia έκθεση που έχουν δει ήδη 10.000.000 θεατές έρχεται στην Αθήνα - εικόνα 3

Μάλιστα οι θεατές όχι μόνο ενσωματώνονται στην εμπειρία, αλλά παρεμβαίνουν με τη σειρά τους, μέσω των social media σε πραγματικό χρόνο και χώρο. Οι παρεμβάσεις του προβάλλονται μέσα στην ίδια την έκθεση στο Facebook & Twitter Wall, ενώ διαχέονται και σ’ όλους τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.