Μία δωρεάν θεατρική βόλτα σε ξεναγεί στην Καλλιθέα

Η Ομάδα Θεάτρου Δον Κιχώτες μας ταξιδεύει στο παρελθόν με μία «βόλτα στους δρόμους της πόλης μας».

Μία δωρεάν θεατρική βόλτα σε ξεναγεί στην Καλλιθέα

Η Ομάδα Θεάτρου Δον Κιχώτες μας ταξιδεύει στο παρελθόν με μία «βόλτα στους δρόμους της πόλης μας».

Μία δωρεάν θεατρική βόλτα σε ξεναγεί στην Καλλιθέα - εικόνα 1

Η θεατρική ομάδα Δον Κιχώτες παίρνει από το χέρι μικρούς και μεγάλους για μία θεατρική βόλτα στους δρόμους της Καλλιθέας, ή αλλιώς για μία «Βόλτα στους δρόμους της πόλης μας». Την Παρασκευή 26/5, το πυκνοκατοικημένο νότιο προάστιο των Αθηνών ξετυλίγει την βαθιά ιστορία του μέσα από ένα δωρεάν θεατρικό δρώμενο, που διοργανώνεται από την Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας. Η βόλτα ξεκινάει στις 6:30μ.μ από το Πάρκο Πλατείας Διβάνη και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 2109593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ. και Τετάρτη, Παρασκευή 2μ.μ.-8μ.μ).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.