Βόλτα στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας με 25% έκπτωση

Αυτήν την εβδομάδα τα μέλη του αθηνόραμα Club διασκεδάζουν μαζί με τα παιδιά τους στο Πάρκο Κερατέας, απολαμβάνοντας τους καταπράσινους χώρους του με έκπτωση 25%.

Βόλτα στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας με 25% έκπτωση

Αυτήν την εβδομάδα τα μέλη του αθηνόραμα Club διασκεδάζουν μαζί με τα παιδιά τους στο Πάρκο Κερατέας, απολαμβάνοντας τους καταπράσινους χώρους του με έκπτωση 25%.

Βόλτα στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας με 25% έκπτωση - εικόνα 1

Όσο ο καιρός ανοίγει, το Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Η έκταση 20 στεμμάτων του κρύβει εκπλήξεις για όλους και τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν την ευκαιρία να τις ανακαλύψουν με 25% έκπτωση.

Γνωρίστε τα ξεχασμένα επαγγέλματα του παρελθόντος μέσα από την περιήγηση στο «Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας» που μοιάζει με μικρό χωριουδάκι και διασκεδάστε με παραδοσιακά παιχνίδια που έχουν τις ρίζες τους ακόμα και στην αρχαιότητα. Κουτσό, τυφλόμυγα, σβούρες και κολοκυθιά αναβιώνουν διασκεδάζοντας τα παιδιά και ξυπνώντας όμορφες μνήμες στους μεγαλύτερους.

Το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Η εποχή των δεινοσαύρων» μας περιμένει για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν με οδηγούς εντυπωσιακά εκθέματα – ομοιώματα δεινοσαύρων σε φυσικό μέγεθος. Η έκθεση έχει στόχο την αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για μια βόλτα και από τον μυρωδάτο Βοτανόκηπο του Πάρκου, όπου γνωρίζουμε τα μυστικά της σποράς, της φύτευσης και της σωστής καλλιέργειας.

Βρες όλες τις παιδικές δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις με έκπτωση 20-50% με το αθηνόραμα Club εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Πολύχρωμα πειράματα για μικρούς και μεγάλους επιστήμονες

Οι δραστηριότητες του Μουσείου Πειραμάτων περιλαμβάνουν από πολύχρωμα πειράματα και δεινόσαυρους, μέχρι αληθινά πειράματα Χημείας και κατανόηση των καιρικών φαινομένων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2022

"Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι" της Αμαξοστοιχίας Ρουφ

Ένα ταξίδι στο χρόνο, το παιχνίδι και τη γνώση μέσα από τους φανταστικούς κόσμους της μυθολογίας, της λογοτεχνίας, των λαϊκών παραμυθιών και των εθίμων.

"Η Χώρα των Πουλιών" έρχεται στο Κνωσός

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.