Μια κατσαρόλα παραμύθια

Η ομάδα αφήγησης «Χείλια λένε παραμύθια» μαγειρεύει μια… χορτάτη μερίδα από ιστορίες για παιδιά και μας τη «σερβίρουν» στον χώρο τέχνης Ιδιόμελο.

Μια κατσαρόλα παραμύθια

Η ομάδα αφήγησης «Χείλια λένε παραμύθια» μαγειρεύει μια… χορτάτη μερίδα από ιστορίες για παιδιά και μας τη «σερβίρουν» στον χώρο τέχνης Ιδιόμελο.

Μια κατσαρόλα παραμύθια - εικόνα 1

Μαγεία, φαντασία, αλλά και περιπέτεια συνθέτουν την ιδανική συνταγή για μια συναρπαστική ιστορία και η ομάδα αφήγησης «Χείλια λένε παραμύθια» φαίνεται πως έχει βρει το… κατάλληλο μείγμα. Την Κυριακή 26/3 (12 το μεσημέρι) στον χώρο τέχνης Ιδιομέλο, μαζεύει τα πιο διαλεχτά υλικά και μαγειρεύει «Μια κατσαρόλα παραμύθια».

Τρεις αφηγητές, η Πέγκυ Καραγιάννη, η Βιργινία Κοκκίνου και η Καλλιόπη Λιαδή, παρουσιάζουν παραμύθια προφορικής ανάγνωσης και μας ταξιδεύουν σε μακρινά βασίλεια όπου μας δίνουν ραντεβού βασιλιάδες, αλλά και κούκλες κουκλοθέατρου! Τα παραμύθια διανθίζονται με μελωδικούς και ρυθμικούς ήχους από μικρά μουσικά όργανα, όπως μαράκες, αφρικάνικο ξυλόφωνο κ.ά. και συστήνουν μια κεφάτη παράσταση για παιδιά ηλικίας από 4 ετών γεμάτη περιπέτεια, γεύσεις και... μαγικούς βοηθούς.

Είσοδος € 5

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου, Μαρούσι, 2106817042.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο σε όλη την Ελλάδα μέσα από το πρόγραμμα "Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο"

Ολοκληρώθηκε για 4η χρονιά το πρόγραμμα "Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο", μεγαλώνοντας τον αριθμό των σχολείων και των μαθητών που έρχονται σε επαφή με την θεατρική τέχνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/07/2022

Μικρός Νότος: "Το θέατρο για παιδιά είναι μια μεγάλη αγκαλιά συνύπαρξης και αποδοχής"

Η καλλιτεχνική διευθύντρια και ηθοποιός του Μικρού Νότου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, δίνει στο "α" μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την επέτειο 10 χρόνων από τη δημιουργία της αγαπημένης θεατρικής ομάδας.

Παιδικά βιβλία για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές βουτιές

Ιστορίες μυστηρίου, βιβλία δραστηριοτήτων, μυθιστορήματα φαντασίας και εικονογραφημένες διηγήσεις για να πάρετε μαζί με το αντηλιακό σας.

"Είναι αυτό τέχνη;": Nέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Μέσα από μια βιωματική διαδικασία, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τη σύγχρονη τέχνη και αναπτύσσουν πολλαπλούς τρόπους προσέγγισης των έργων σύγχρονων καλλιτεχνών.

"Παίζουμε Κινηματογράφο;": Ένα παραμύθι μας συστήνει στον μαγικό κόσμο των ταινιών

Η Cinemathesis παρουσιάζει ένα από τα ελάχιστα παραμύθια για παιδιά που γράφτηκαν ποτέ στην Ελλάδα με επίκεντρο την τέχνη του κινηματογράφου.

Το "Αλαντίν The Show" περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα

Ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύει σε μια θεαματική θεατρική παράσταση.

3 σχολεία ανοίγει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για άθληση και παιχνίδι

Αυλές και γήπεδα γυμνασίων και λυκείων στην περιοχή θα παραμείνουν ανοιχτά τα απογεύματα του Ιουλίου, προκειμένου τα παιδιά να έχουν περισσότερες επιλογές για παιχνίδι και απασχόληση τις ημέρες του καλοκαιριού.