Βγες με το παιδί σου και την κάρτα αθηνόραμα Club με 20 έως 50% έκπτωση

Αν είσαι μέλος του αθηνόραμα Club μπορείς να διασκεδάσεις μαζί με το παιδί σου σε μουσεία, παιδότοπους και πολυχώρους απολαμβάνοντας τα προγράμματά τους με έκπτωση 20-50%.

Βγες με το παιδί σου και την κάρτα αθηνόραμα Club με 20 έως 50% έκπτωση

Αν είσαι μέλος του αθηνόραμα Club μπορείς να διασκεδάσεις μαζί με το παιδί σου σε μουσεία, παιδότοπους και πολυχώρους απολαμβάνοντας τα προγράμματά τους με έκπτωση 20-50%.

Βγες με το παιδί σου και την κάρτα αθηνόραμα Club με 20 έως 50% έκπτωση - εικόνα 1

Μια νέα ενότητα αφιερωμένη στο παιδί εγκαινιάζει το αθηνόραμα Club, δίνοντας έτσι στα μέλη του την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί με τα παιδιά τους ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις σε χαμηλότερη τιμή.

Από εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και fun’n’action δραστηριότητες μέχρι επισκέψεις σε Μουσεία και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως σε παιδότοπους, οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα! Φυσικά, στην νέα κατηγορία θα βρείτε και αυτήν την εβδομάδα κινηματογράφους και θέατρα, για να απολαύσετε με έκπτωση προβολές ταινιών και παραστάσεις για παιδιά.

Oι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην νέα κατηγορία του αθηνόραμα Club δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο, αφού προσφέρουν στα παιδιά αμείωτη διασκέδαση και στα πορτοφόλια των μεγάλων έκπτωση από 20 μέχρι 50%!

Βρες όλες τις παιδικές δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις με έκπτωση 20-50% με το αθηνόραμα Club εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Μικρός Νότος: "Το θέατρο για παιδιά είναι μια μεγάλη αγκαλιά συνύπαρξης και αποδοχής"

Η καλλιτεχνική διευθύντρια και ηθοποιός του Μικρού Νότου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, δίνει στο "α" μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την επέτειο 10 χρόνων από τη δημιουργία της αγαπημένης θεατρικής ομάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
22/07/2022

Παιδικά βιβλία για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές βουτιές

Ιστορίες μυστηρίου, βιβλία δραστηριοτήτων, μυθιστορήματα φαντασίας και εικονογραφημένες διηγήσεις για να πάρετε μαζί με το αντηλιακό σας.

"Είναι αυτό τέχνη;": Nέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Μέσα από μια βιωματική διαδικασία, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τη σύγχρονη τέχνη και αναπτύσσουν πολλαπλούς τρόπους προσέγγισης των έργων σύγχρονων καλλιτεχνών.

"Παίζουμε Κινηματογράφο;": Ένα παραμύθι μας συστήνει στον μαγικό κόσμο των ταινιών

Η Cinemathesis παρουσιάζει ένα από τα ελάχιστα παραμύθια για παιδιά που γράφτηκαν ποτέ στην Ελλάδα με επίκεντρο την τέχνη του κινηματογράφου.

Το "Αλαντίν The Show" περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα

Ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύει σε μια θεαματική θεατρική παράσταση.

3 σχολεία ανοίγει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για άθληση και παιχνίδι

Αυλές και γήπεδα γυμνασίων και λυκείων στην περιοχή θα παραμείνουν ανοιχτά τα απογεύματα του Ιουλίου, προκειμένου τα παιδιά να έχουν περισσότερες επιλογές για παιχνίδι και απασχόληση τις ημέρες του καλοκαιριού.

Αττικό Άλσος: 7 + 1 παραστάσεις που δεν θα χάσουμε φέτος στο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής

Το πρώτο της φεστιβάλ διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι η Περιφέρεια Αττικής στο αμφιθέατρο "Κατίνα Παξινού" του Αττικού Άλσους, προσφέροντας πλήθος θεατρικών παραστάσεων στο κοινό με ελεύθερη είσοδο.