Το CineDoc Kids επιστρέφει στο Δαναό

Το CineDoc επιστρέφει αυτό το σαββατοκύριακό 4-5/3 στον κινηματογράφο Δαναό με ντοκιμαντέρ για μικρούς σινεφίλ.

Το CineDoc Kids επιστρέφει στο Δαναό

Το CineDoc επιστρέφει αυτό το σαββατοκύριακό 4-5/3 στον κινηματογράφο Δαναό με ντοκιμαντέρ για μικρούς σινεφίλ. Η νορβηγική ταινία «Απόλυτα Αληθινή Αγάπη» διηγείται την ιστορία της Άνε, η οποία ερωτεύεται το καινούργιο αγόρι στο σχολείο της. Ο «Τσικάρα - Ο Γιος του Παλαιστή Σούμο» από την Ιαπωνία περιγράφει τις προσπάθειες ενός παιδιού να γίνει παλαιστής και, τέλος, η ταινία «Πρωταθλητής Ξιφασκίας» αναφέρεται στον Δανό Ρούμπεν, ο οποίος προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τους καλύτερους ξιφομάχους της Ευρώπης.
Ακολουθεί το πρόγραμμα των προβολών που θα γίνουν στον κινηματογράφο Δαναός.

Απόλυτα Αληθινή Αγάπη (Αν Σεβίτσκι, 2010) το Σάββατο 4/3, στις 16.00. Ακολουθεί βιωματικό εργαστήριο κινηματογράφου με τον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο.

Την Κυριακή 5/3 Τσικάρα - Ο Γιος του Παλαιστή Σούμο (Σάιμον Λέρενγκ Βίλμοντ, 2013) & Πρωταθλητής Ξιφασκίας (Σάιμον Λέρενγκ Βίλμοντ, 2014) στις 16.00. Προβολές του CineDoc Kids. Είσ.: € 6.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο σε όλη την Ελλάδα μέσα από το πρόγραμμα "Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο"

Ολοκληρώθηκε για 4η χρονιά το πρόγραμμα "Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο", μεγαλώνοντας τον αριθμό των σχολείων και των μαθητών που έρχονται σε επαφή με την θεατρική τέχνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/07/2022

Μικρός Νότος: "Το θέατρο για παιδιά είναι μια μεγάλη αγκαλιά συνύπαρξης και αποδοχής"

Η καλλιτεχνική διευθύντρια και ηθοποιός του Μικρού Νότου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, δίνει στο "α" μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την επέτειο 10 χρόνων από τη δημιουργία της αγαπημένης θεατρικής ομάδας.

Παιδικά βιβλία για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές βουτιές

Ιστορίες μυστηρίου, βιβλία δραστηριοτήτων, μυθιστορήματα φαντασίας και εικονογραφημένες διηγήσεις για να πάρετε μαζί με το αντηλιακό σας.

"Είναι αυτό τέχνη;": Nέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Μέσα από μια βιωματική διαδικασία, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τη σύγχρονη τέχνη και αναπτύσσουν πολλαπλούς τρόπους προσέγγισης των έργων σύγχρονων καλλιτεχνών.

"Παίζουμε Κινηματογράφο;": Ένα παραμύθι μας συστήνει στον μαγικό κόσμο των ταινιών

Η Cinemathesis παρουσιάζει ένα από τα ελάχιστα παραμύθια για παιδιά που γράφτηκαν ποτέ στην Ελλάδα με επίκεντρο την τέχνη του κινηματογράφου.

Το "Αλαντίν The Show" περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα

Ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύει σε μια θεαματική θεατρική παράσταση.

3 σχολεία ανοίγει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για άθληση και παιχνίδι

Αυλές και γήπεδα γυμνασίων και λυκείων στην περιοχή θα παραμείνουν ανοιχτά τα απογεύματα του Ιουλίου, προκειμένου τα παιδιά να έχουν περισσότερες επιλογές για παιχνίδι και απασχόληση τις ημέρες του καλοκαιριού.