Κολομβιανή fiesta από την «Children Change Colombia»

H MKO Children Change Colombia με την αιγίδα του προξενείου της Κολομβίας στην Αθήνα μας προσκαλεί στο «Noel» σε μια Κολομβιάνικη γιορτή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και νέων στην Κολομβία.

Κολομβιανή fiesta από την «Children Change Colombia»

H MKO Children Change Colombia με την αιγίδα του προξενείου της Κολομβίας στην Αθήνα μας προσκαλεί στο «Noel» σε μια Κολομβιάνικη γιορτή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και νέων στην Κολομβία την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Η φιέστα αυτή είναι γεμάτη χορό από την Κολομβία με την Siomara και Jhomel, ξεσηκωτική latin μουσική από τον DJ Σταύρο Παπαδημητρίου, τοπικά εδέσματα και φυσικά καφέ από την Κολομβία.

Η Children Change Colombia έως πρότινος Children of the Andes είναι η μεγαλύτερη αγγλική μη κυβερνητική οργάνωση για την προστασία των παιδιών στην Κολομβία, ασχολείται με ζητήματα φτώχιας, ισότητας, διάκρισης και βίας.

Διεύθυνση: «Noel», Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα 10562, από τις 7:00μμ. Προτεινόμενη δωρεά: €10 (περιλαμβάνει empanada, buñuelo και καφέ), όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο της οργάνωσης Children Change Colombia.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ
29/09/2022

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

Διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια για παιδιά από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνεχίζει και την σχολική χρονιά 2022-2023 τα διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους.