Ο Κώστας Βουτσάς σκηνοθετεί και παίζει για παιδιά και νέους

Η παράσταση «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων» παίζεται με επιτυχία από τη Θεατρομάθεια με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά στο Τριανόν.

Ο Κώστας Βουτσάς σκηνοθετεί και παίζει για παιδιά και νέους

Ένα στρογγυλοκέφαλο παιδί γεννιέται σε μια χώρα μυτεροκέφαλων και αντιμετωπίζει τη σκληρότητα, την κοροϊδία και τον εκφοβισμό από τους συνομήλικούς του. Όμως ο βασιλιάς της χώρας (Κώστας Βουτσάς ) έχει μια ιδέα για να συνετίσει τα μυτεροκέφαλα παιδιά: τα στέλνει στο στρογγυλό δάσος. Κάπως έτσι θα ανακαλύψουν το λάθος τους και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη στάση τους απέναντι σε καθετί διαφορετικό…Το κοινό αγάπησε την παράσταση «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων» της ομάδας Θεατρομάθεια με θέμα το bulling. Ο πάντα αειθαλής, βετεράνος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, έγραψε το κείμενο μαζί με την Αλίκη Κατσαβού, υπογράφει τη σκηνοθεσία και ερμηνεύει έναν από τους ρόλους του έργου.

Περισσότερες πληροφορίες

Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Στο ρόλο του βασιλιά, ο Κώστας Βουτσάς οδηγεί τους θεατές σε μια περιπέτεια μέσα από την οποία μαθαίνουν να αποδέχονται το διαφορετικό

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

27/09/2022

"Ταρτούφος" και "Ερωτόκριτος" στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Τζένη Καρέζη

Ύστερα από συνεχόμενα sold out, οι δύο παραστάσεις επανέρχονται για να συναντήσουν όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους.

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

Διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια για παιδιά από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνεχίζει και την σχολική χρονιά 2022-2023 τα διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους.

Δείτε τις εκπαιδευτικές δράσεις του Ιδρύματος Θεοχαράκη για τον Οκτώβριο

Τα παιδιά γνωρίζουν τον θαυμαστό κόσμο των τεχνών μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και εργαστήρια.

Το 1ο Διαδραστικό και Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ με σκύλους θεραπείας

Η πρωτοβουλία που υλοποιείται με στόχο την ανάπτυξη κοινωνικών και γνωστικών δεξιοτήτων των παιδιών, πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά εντός του χώρου του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων.

"Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας": Μια παράσταση που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

Το θεατρικό σε σκηνοθεσία Στέφανου Παπατρέχα και Νάντιας Δαλκυριάδου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άβατον.