Στο ρυθμό της Σερενάτας

Είναι αποφασιστική, δραστήρια και κατά μια έννοια επαναστάτρια η Σερενάτα που κατακτά τη σκηνή του θεάτρου Αθηνά.

Στο ρυθμό της Σερενάτας

Είναι αποφασιστική, δραστήρια και κατά μια έννοια επαναστάτρια η Σερενάτα που κατακτά τη σκηνή του θεάτρου Αθηνά.

Στο ρυθμό της Σερενάτας - εικόνα 1

Με τον Αντώνη Λουδάρο στο σκηνοθετικό τιμόνι η ερμηνευτική ομάδα της μουσικής παράστασης «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι» ζωντανεύει στη σκηνή την περιπέτεια της τολμηρής Σερενάτας που, απογοητευμένη από την κίνηση του δημάρχου να κλείσει το μουσικό σχολείο, προσπαθεί να κάνει την ανατροπή. Με τη βοήθεια του αγαπημένου της φίλου, ο οποίος είναι μετανάστης, σχεδιάζουν να ξαναφέρουν τη μουσική στο Κανταδοχώρι. Σας θυμίζει κάτι η ιστορία; Κεφάτο και δροσερό, το έργο της Μάρως Θεοδωράκη είναι γνωστό στα περισσότερα παιδιά καθώς απόσπασμά του υπάρχει στο βιβλίο της Γλώσσας της Β΄ Δημοτικού. (Πρεμιέρα 25/10)

Περισσότερες πληροφορίες

Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Η τολμηρή Σερενάτα, απογοητευμένη από το κλείσιμο του μουσικού σχολείου, σχεδιάζει να ξαναφέρει τη μουσική στο Κανταδοχώρι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Circus Show 2" στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά

Μετά από την περσινή της επιτυχία η παράσταση επανέρχεται για 2ο χρόνο με καινούρια εντυπωσιακά νούμερα.

Στις γιορτινές εκδηλώσεις από τα "ΔΡώΜΕΝΑ" τα παιδιά αποκτούν βιωματική γνώση

Μια σειρά από γιορτινά δρώμενα περιμένει τους μικρούς μας φίλους με εργαστήρια και δημιουργικές δράσεις που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Μη χάσετε τα νέα προγράμματα STEM στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών!

Οι πρωτότυπες δράσεις για παιδιά 6-12 χρονών συστήνουν τους συμμετέχοντες στον μαγευτικό κόσμο της μηχανικής αλλά και της μουσικής.

O "Ερωτόκριτος" του Βιτσέντζου Κορνάρου στην Παιδική - Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου "Τζένη Καρέζη"

Η παράσταση που ως σήμερα έφερε σε επαφή 80.000 παιδιά και εφήβους με ένα από τα σπουδαιότερα έργα της κρητικής λογοτεχνίας και συνολικά της λαϊκής μας παράδοσης, ανεβαίνει ανανεωμένη.

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τα μοναδικά δώρα από την οικογενειακή περιπέτεια που εξασφάλισε το "α" για τους αναγνώστες του.

Και τα Χριστούγεννα… μικροί μεγάλοι δίνουν ραντεβού στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, μικροί και μεγάλοι θα πλάσουν τα δικά τους μυρωδάτα στολίδια και θα μπουν στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood για να γυρίσουν τη δική τους ταινία.