Ζωγραφική εν κινήσει!

Φέτος στο "Εργαστήρι Σχεδίου" τα παιδιά θα ζωγραφίσουν ενώ αιωρούνται, θα δημιουργήσουν έναν ομαδικό πίνακα, θα φτιάξουν κολλάζ από κολλάζ και θα πειραματιστούν με τα χρώματα.

Ζωγραφική εν κινήσει!

Φέτος στο "Εργαστήρι Σχεδίου" τα παιδιά θα ζωγραφίσουν ενώ αιωρούνται, θα δημιουργήσουν έναν ομαδικό πίνακα, θα φτιάξουν κολλάζ από κολλάζ και θα πειραματιστούν με τα χρώματα.

Ζωγραφική εν κινήσει! - εικόνα 1

Το "Εργαστήρι Σχεδίου" διοργανώνει κάθε χρόνο στην περίοδο της σχολικής χρονιάς μαθήματα εικαστικών ενασχολήσεων για παιδιά. Οι νέες προτάσεις απασχόλησης στηρίζονται σε μια πρωτότυπη ιδέα για το συνδυασμό κίνησης και ζωγραφικής, όπου τα παιδιά μέσα από ποικιλία δημιουργικών παιχνιδιών θα έχουν την δυνατότητα να κινούνται και παράλληλα να δημιουργούν.

Μεταξύ άλλων τα παιδιά θα δημιουργήσουν έναν ομαδικό πίνακα, θα ζωγραφίσουν στο πάτωμα ενώ αιωρούνται, θα συμμετάσχουν σε θεατρικά παιχνίδια, θα φτιάξουν κολλάζ από κολλάζ, θα πειραματιστούν με τα χρώματα, θα παίξουν με τις σκιές με τη βοήθεια ενός σεντονιού και μιας λάμπας κ.ά.

Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες τα παιδιά αναπτύσσουν την εκφραστικότητά τους και το αίσθημα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, μαθαίνουν πώς να κατανέμουν σωστά τον χρόνο τους και κατανοούν πώς παράγεται μία νέα μορφή μέσα από τη σύνθεση.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν παιδιά από 5 ετών

Εργαστήρι Σχεδίου
Κωλέττη 9, Αθήνα
2103832800

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών για Πολύ Νεαρό Κοινό Ηλικίας 0 έως 6 χρονών

Στόχος του φεστιβάλ είναι να φέρει στο προσκήνιο το κοινό των παιδιών που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία, να αναδείξει την ανάγκη του ανθρώπου να έρχεται σε επαφή με την τέχνη από την αρχή της ζωής του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/11/2022

"Circus Show 2" στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά

Μετά από την περσινή της επιτυχία η παράσταση επανέρχεται για 2ο χρόνο με καινούρια εντυπωσιακά νούμερα.

Στις γιορτινές εκδηλώσεις από τα "ΔΡώΜΕΝΑ" τα παιδιά αποκτούν βιωματική γνώση

Μια σειρά από γιορτινά δρώμενα περιμένει τους μικρούς μας φίλους με εργαστήρια και δημιουργικές δράσεις που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Μη χάσετε τα νέα προγράμματα STEM στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών!

Οι πρωτότυπες δράσεις για παιδιά 6-12 χρονών συστήνουν τους συμμετέχοντες στον μαγευτικό κόσμο της μηχανικής αλλά και της μουσικής.

O "Ερωτόκριτος" του Βιτσέντζου Κορνάρου στην Παιδική - Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου "Τζένη Καρέζη"

Η παράσταση που ως σήμερα έφερε σε επαφή 80.000 παιδιά και εφήβους με ένα από τα σπουδαιότερα έργα της κρητικής λογοτεχνίας και συνολικά της λαϊκής μας παράδοσης, ανεβαίνει ανανεωμένη.

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τα μοναδικά δώρα από την οικογενειακή περιπέτεια που εξασφάλισε το "α" για τους αναγνώστες του.