Τα κουστούμια του «Παν» στο ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα

Τα αυθεντικά κοστούμια των τεσσάρων βασικών χαρακτήρων της περιπέτειας φαντασίας θα βρίσκονται στο κεντρικό σταθμό μέχρι τις 25/10.

Τα κουστούμια του «Παν» στο ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα

Μια έκθεση κοστουμιών που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της γης, υπόσχεται να σας πετάξει ως τα… σύννεφα. Με αφορμή την έξοδο στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 22/10 της ταινίας «Παν», της νέας τρισδιάστατης φαντασμαγορικής μεταφοράς του μύθου του Πίτερ Παν, τέσσερα αυθεντικά κοστούμια θα εκτίθενται στο ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα.

Η έκθεση, που θα διαρκέσει από την Παρασκευή 16/10 έως την Κυριακή 25/10, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να ταξιδέψει το αθηναϊκό κοινό στην Χώρα του Ποτέ, βλέποντας από κοντά τα αυθεντικά κοστούμια των Πίτερ Παν, Μαυρογένη, Τάιγκερ Λίλι και Χουκ, που έχει επιμεληθεί η ενδυματολόγος Ζακλίν Ντουράν.

Οι δημιουργίες της Βρετανίδας ενδυματολόγου Ζακλίν Ντουράν για τους χαρακτήρες της ταινίας παρουσιάζονται σε ταυτόχρονες εκθέσεις και events, σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το Χονγκ Κονγκ, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Μαδρίτη, η Πόλη του Μεξικού, η Πράγα, το Ντουμπάι και βέβαια η Αθήνα.

Το «Παν» ακολουθεί την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που θα παρασυρθεί στη μαγική Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα γνωρίσει τη σημασία της διασκέδασης αλλά και του κινδύνου και τελικά θα ανακαλύψει το πεπρωμένο του – για να γίνει ο ήρωας που θα μείνει για πάντα γνωστός ως Πίτερ Παν.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/04/2024

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".

"Παραμύθια στο δάσος": Οι Μορφές Έκφρασης έρχονται με 5 παραστάσεις τους στον Διομήδειο Κήπο

Πέντε αγαπημένα έργα της ομάδας που είναι αφιερωμένη στο παιδικό θέατρο θα παιχτούν για ακόμη μια χρονιά κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Φωταγωγήσεις και περίπατοι σε όλη την Ελλάδα

Το Make-A-Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με τον καθιερωμένο περίπατο Walk for Wishes.

Τελευταίες παραστάσεις για τον "Ραφτάκο των λέξεων"

Η ιστορία του Αντώνη Παπαθεοδούλου που έγινε θεατρικό από την ομάδα Μικρός Νότος φτάνει στο τέλος της για αυτή τη σεζόν, με μία διπλή παράσταση στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης".