«Η παπλωματού»: Μιούζικαλ για παιδιά

Μια ακόμη απίθανη ιστορία μεταφέρει φέτος στη σκηνή η Μαριάννα Τόλη.

«Η παπλωματού»: Μιούζικαλ για παιδιά

Μια ακόμη απίθανη ιστορία μεταφέρει φέτος στη σκηνή η Μαριάννα Τόλη.

«Η παπλωματού»: Μιούζικαλ για παιδιά - εικόνα 1

Μια ακόμη απίθανη ιστορία μεταφέρει φέτος στη σκηνή η Μαριάννα Τόλη. «Η παπλωματού» είναι ένα μιούζικαλ-ύμνος στη καλοσύνη και ανεβαίνει στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου. Το βραβευμένο παραμύθι του Τζεφ Μπραμπό ήταν η αφετηρία για τη δημιουργία αυτής της παράστασης με πρωταγωνίστρια μια φιλεύσπλαχνη παπλωματού, η οποία συνήθιζε να φτιάχνει και να χαρίζει παπλώματα στους φτωχούς. Όταν της ζητήθηκε να φτιάξει ένα πάπλωμα για τον βασιλιά, εκείνη έδωσε το δικό της μάθημα ανθρωπιάς.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι η πρωταγωνίστρια της παράστασης που οι αναγνώστες του www.athinorama.gr θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε avant premiere στις 17/10.

Πληροφορίες εδώ http://www.athinorama.gr/contests/paplwmatou/

Περισσότερες πληροφορίες

Η παπλωματού

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Η Μαριάννα Τόλη ενορχηστρώνει μια ομάδα ηθοποιών που παίζουν, χορεύουν και υμνούν με τα τραγούδια τους τις αξίες της καλοσύνης, της ανιδιοτέλειας και της γενναιοδωρίας.

Η παπλωματού

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 100 '

Αναβίωση της παράστασης «Η παπλωματού», βασισμένη στη διασκευή του ομώνυμου βραβευμένου παραμυθιού από τη Μαριάννα Τόλη, όπου μια ομάδα ηθοποιών παίζει, χορεύει και τραγουδά για τις αξίες της καλοσύνης, της ανιδιοτέλειας και της γενναιοδωρίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο κήπος με τα συναισθήματα" της Βίκυς Σακκή, στο Φουαγιέ του Δηµοτικού Θεάτρου Πειραιά

Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της συγγραφέα Βίκυς Σακκή για μικρούς και οπωσδήποτε μεγαλύτερους αναγνώστες.

Εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων για το "Παραμύθι χωρίς όνομα"

Η παράσταση που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι και είναι sold out από την πρώτη μέρα που ανέβηκε βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση προσφέροντας έξτρα παραστάσεις.

"Σκρουτζ The Musical": Ένα ξεχωριστό θέαμα για όλη την οικογένεια

Ζωντανή ορχήστρα και ένας λαμπερός θίασος 25 συντελεστών ανεβαίνουν στη σκηνή του Ακροπόλ και παρουσιάζουν την πιο χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση.

"Foodprint: The Mediterranean Diet Revisited": Φωτογραφικό εργαστήριο με θέμα τη μεσογειακή διατροφή

Στο τέλος του εργαστηρίου, ο καθένας θα επιλέξει μια φωτογραφία που θα παρουσιαστεί στο Εθνικό Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης το φθινόπωρο 2023, στο πλαίσιο ενός συλλογικού έργου που δημιουργείται με αφορμή την έκθεση "Foodprint".

Ζήσε τα "Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο Παρίσι" στο Μέγαρο Μουσικής

Η ελληνική παράδοση συναντά τη γαλλική κουλτούρα σε μια ολοκαίνουργια vegan, χριστουγεννιάτικη κωμωδία γεμάτη χιούμορ και δράση.

Τρεις ηθοποιοί διαβάζουν αρχαίους στα παιδιά

Μια νέα, πρωτοποριακή, εικονογραφημένη σειρά παιδικών βιβλίων από τις εκδόσεις "Κάκτος" με έργα που διασκευάζουν γνωστές προσωπικότητες, όπως ηθοποιοί, συγγραφείς, εκπαιδευτικοί και άλλοι, οι οποίοι γνωρίζουν σε βάθος τα πρωτότυπα κείμενα.