Μέχρι τις 26 Μαρτίου το "Ok Boomer" του Θοδωρή Αθερίδη στο Μικρό Παλλάς

Μέχρι τις 26 Μαρτίου το "Ok Boomer" του Θοδωρή Αθερίδη στο Μικρό Παλλάς

Boomers, ίσα που προλαβαίνετε τις τελευταίες παραστάσεις της έξτρα παιχνιδιάρικης stand up comedy με το αχτύπητο τρίο!

Θοδωρής Αθερίδης, Φαίδρα Δρούκα και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μοιράζονται τη σκηνή του θεάτρου Μικρό Παλλάς για δέκα ακόμη παραστάσεις. Προσθέτοντας μία επιπλέον νότα γέλιου στην φετινή ελληνική θεατρική σεζόν με το «Ok Boomer», ολοκληρώνουν σιγά σιγά την επιτυχημένη τους συνύπαρξη στο σανίδι, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023. Άκρως διασκεδαστικοί και αεικίνητοι στη σκηνή, καυτηριάζουν την επικαιρότητα σε μία ξεκατινιάρικη «κωμωδία ορθίων» σε σκηνοθεσία και κείμενα Θοδωρή Αθερίδη.

The story goes likes this… Η Φαίδρα και ο Θοδωρής αγαπιούνται στα αλήθεια αλλά δεν συμφωνούν σε τίποτα. Μιλούν για τον πραγματικό εαυτό τους και την αλήθεια τους! Εμείς οι θεατές δεν παρακολουθούμε μία μυθοπλασία αλλά μία άκρως ρεαλιστική κατάσταση. Ως γνήσιες κουτσομπόλες παρατηρούμε με μεγάλο ενδιαφέρον το ξεκατίνιασμα μεταξύ τους, παρέα με τον πανταχού παρόντα Αλκιβιάδη, που ταυτόχρονα παίζει live μόνος του όλα τα μουσικά όργανα που έχουν ανακαλυφθεί. Οι τρεις τους ανεβαίνουν στη σκηνή, τραγουδούν, συζητούν και… ό,τι γίνει!

Διασκεδαστικό και χιουμοριστικό, ακατάλληλο –ωστόσο– για ανηλίκους, το «Ok Boomer» σίγουρα θα σας κρατήσει ζεστούς καθ’ όλη τη σύντομη διάρκεια της παράστασης (1,5 περίπου ώρα) ! Διαθέτει ένα μικρό αλλά θαυματουργό team στο πλάι των ταλαντούχων πρωταγωνιστών. Συγκεκριμένα, ο Άγις Παναγιώτου επιλέγει τα κοστούμια, ο Χρήστος Τζιόγκας σχεδιάζει τον φωτισμό και ο Παντελής Μάκκας κάνει το video art.

Βάλτε τη σύντομα στο πρόγραμμά σας γιατί δεν υπάρχει πολύς χρόνος, μιας και 26 Μαρτίου κατεβάζουν αυλαία!

Προπώληση εισιτηρίων στο more.com.

TIPS

Ίσως κάποιοι να μην γνωρίζετε τον πολυτάλαντο συνθέτη και στιχουργό της νέας γενιάς Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, ωστόσο σίγουρα έχετε τραγουδήσει μαζί με τον Μπάμπη Στόκα το «Κι έμεινα εδώ», που αποτελεί μία από τις μεγάλες στιχουργικές και μουσικές επιτυχίες του!
Ο Θοδωρής Αθερίδης τη σεζόν 2023-24 σκηνοθετεί σε παραγωγή των Αθηναϊκών Θεάτρων -εκτός από το OK BOOMER- και το Μαθήματα κωμωδίας, με παραστάσεις στο Μικρό Παλλάς από Πέμπτη έως Κυριακή.
Την Φαίδρα Δρούκα, εκτός από το θέατρο, την έχουμε απολαύσει στην τηλεόραση πολλάκις, σε αξέχαστες σειρές όπως: Άκρως οικογενειακόν, Η ώρα η καλή, Υπέροχα πλάσματα, Οι συμμαθητές και πολλές πολλές ακόμη!