"Πολύ καλύτερα τώρα…" που ο Λάμπρος Φισφής επανέρχεται με νέο stand-up!

"Πολύ καλύτερα τώρα…" που ο Λάμπρος Φισφής επανέρχεται με νέο stand-up!

Ο δημοφιλής κωμικός και πρωτοπόρος του είδους στην Ελλάδα ανεβαίνει στη σκηνή του «Τζένη Καρέζη» με ένα solo που εντοπίζει την κωμωδία στις λεπτομέρειες.

Ο Λάμπρος Φισφής είναι ένας stand-up comedian που δεν χρειάζεται συστάσεις. Εντάξει, αν ζούσατε σε κάποιο εξωτικό νησί της Καραϊβικής (τυχεροί…) τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια τότε ίσως να χρειαζόταν. Αλλά αν βρισκόσασταν στην Ελλάδα σίγουρα θα είχατε δει κάποιο επεισόδιο της «Γενιάς των 592 ευρώ», θα είχατε γελάσει με κάποιο σκετσάκι του «Κάψε το σενάριο», θα είχατε επισκεφτεί το «Athens Comedy Festival», θα είχατε τσεκάρει στο YouTube τα «μαργαριτάρια» του «Small talk» ή θα ήσασταν ένας από τους 5000 θεατές του best of comedy show του «Αυτά είναι». Με ένα καινούργιο show, λοιπόν, επανέρχεται με τη νέα χρονιά ο πολυπράγμων δημιουργός, παρουσιάζοντας στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» το σόλο «Πολύ καλύτερα τώρα…».

Από τις 14 Ιανουαρίου, ο Λάμπρος Φισφής μάς υπόσχεται το καλύτερο κλείσιμο της εβδομάδας, χαρίζοντας γέλιο στις Κυριακές μας με τα φρέσκα του κείμενα. Το «Πολύ καλύτερα τώρα…» επικεντρώνεται σε όλα εκείνα τα μικρά της καθημερινότητάς μας που κρύβουν μέσα τους εκείνη την κωμωδία που μας ενώνει. Για μιάμιση ώρα, κοινό και περφόρμερ γίνονται μία παρέα χάρη στις relatable παρατηρήσεις και αναλύσεις του κωμικού αλλά και την ταχύτητα που διαθέτει στην ατάκα. Δεκαπέντε χρόνια στην κωμωδία είναι αυτά, άλλωστε, και ο Φισφής δεν ξεμένει ποτέ από ευφάνταστους τρόπους να μας κάνει να γελάσουμε.

Είναι βέβαια και η εν Ελλάδι πραγματικότητα που είναι εξίσου αστείρευτη σε κουλά, τα οποία ο κωμικός θα σχολιάσει με τον μοναδικό του τρόπο. Από τους γάμους σε ράντομ παρεκκλήσια, τα στάδια που περνά ένας κλασικός καβγάς ζευγαριού και τον μαζοχισμό του κάμπινγκ μέχρι τη θέση της Ελλάδας και το τι σημαίνει να κλείνεις τα σαράντα, όλα περνούν από τον παραμορφωτικό φακό του χιούμορ και μας σερβίρονται με μαστοριά στη σκηνή του «Καρέζη».

TIPS

*Τα τρία stand up comedy solo του Λάμπρου Φισφή («Να ένας Σοφός», «Δες το Θετικό», «Να το Φως») έχουν γίνει sold out όπου και αν έχουν παιχτεί σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αυστραλία, Καναδά και Η.Π.Α.
*To best of «Αυτά είναι» υπήρξε η μεγαλύτερη stand-up comedy παράσταση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.
*Ο Λάμπρος Φισφής διατηρεί και ένα εβδομαδιαίο podcast με τον τίτλο «Αυτά είναι».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Τζένη Καρέζη»

 Ακαδημίας 3
 2103636144, 2103625520