Η Rosanna Mailan Orchestra μας ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική

Η Rosanna Mailan Orchestra μας ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική

Η Κουβανή Rosanna Mailan,  μετά την τελευταία sold out συναυλία της, έρχεται την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Roof Stage του «Gazarte», με ένα θεαματικό latin show. Μαζί με μια δεκαμελή ορχήστρα, χορευτές και αυθεντικά κουστούμια η αισθησιακή περφόρμερ μηδενίζει την απόσταση από το Γκάζι μέχρι την Αβάνα. 

H εκρηκτική Κουβανή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αβάνα της Κούβας, ενώ τα τελευταία 17 χρόνια ζει μόνιμα στην Ελλάδα. Η πορεία της στο τραγούδι πέρασε από όλα τα latin stages της Αθήνας, ενώ, στη συνέχεια συνεργάστηκε με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ρένα Μόρφη, η Ελένη και ο Μίμης Πλέσσας. Για την ίδια, η ψυχή της latin μουσικής δεν βρίσκεται μόνο στους παραδοσιακούς ρυθμούς της Κούβας (salsa, son, cha cha cha, bolero, bachata) αλλά στους ανθρώπους της. Έτσι, η εμφάνισή της με την all star Rosanna Mailan Orchestra έχει ιδιαίτερη σημασία για την Mailan.
 

Η Rosanna Mailan Orchestra, με επικεφαλής τον Yoel Soto, δεν είναι ένα νέο σχήμα αλλά πάει πολύ πίσω στην ιστορία της τραγουδίστριας. Πρόκειται για τους σταθερούς συνεργάτες της στην Ελλάδα αλλά και μουσικούς από το πρώτο συγκρότημα της Mailan, με συμμαθητές της από το Μουσικό Σχολείο. Τώρα όλοι οι μουσικοί της ορχήστρας, μετά από πολλά χρόνια που ο καθένας έχει ακολουθήσει τη δική του καλλιτεχνική πορεία, ετοιμάζονται για ένα μεγάλο reunion με ευφάνταστες latin διασκευές τραγουδιών από τον Bruno Mars και τον Chaka Khan μέχρι τον Michael Jackson. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει φυσικά τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Mailan από τον επερχόμενο δίσκο της αλλά και κομμάτια του φοβερού μπασίστα της (Yoel Soto).

Απολαύστε τη Rosanna Mailan και την all star μπάντα της εδώ.
 

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας με ένα κλικ εδώ.

TIPS

Ο Μίμης Πλέσσας είναι ένας από τους μουσικούς ήρωες της Mailan. Δείτε την κοινή ερμηνεία τους στο "A Ti Dedicaré Toda Mi Vida"
Το πρώτο άλμπουμ της Rosanna Mailan είναι καθ' οδόν, οπότε μείνετε συντονισμένοι.
Ετοιμαστείτε για ένα αυθεντικό και ακομπλεξάριστο λάτιν πάρτι με πολύ χορό!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Gazarte

 Βουτάδων 32-34, Γκάζι
 2103460347