Φωτογράφισε το φαγητό σου και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Answear!

Φωτογράφισε το φαγητό σου και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Answear!

Το φαγητό γίνεται κεντρικό θέμα στη νέα έκδοση διαγωνισμού φωτογραφίας του Answear.gr, με τίτλο Art Food Inspirations, o οποίος  σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά βραβεία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο, εμπνευσμένα από τη μαγειρική τέχνη χρησιμοποιώντας την κάμερα ή το smartphone σου. Αρκεί να συλλάβεις με μια φωτογραφία ή ένα βίντεο τον τρόπο με τον οποίο το φαγητό γίνεται έμπνευση για σένα. Στη συνέχεια δημοσιεύεις με post στο προφίλ σου στο Instagram και προσθέτεις το hashtag #foodspiration_gr και κάνεις tag@answear_gr. Μπορείς να υποβάλλεις όσες συμμετοχές θέλεις έως τις 30 Ιουνίου 2022, με ένα νικητή να κερδίζει 500 ευρώ μετρητά (πρώτο βραβείο) και δύο ακόμα νικητές να κερδίζουν από 200 ευρώ μετρητά (δεύτερο-τρίτο βραβείο)! 

Ανάμεσα στους ειδικούς και τους λάτρεις των μαγειρικών δημιουργιών που υποστηρίζουν διεθνώς το διαγωνισμό είναι, για την Ελλάδα, η αγαπημένη μας Άντα Λιβιτσάνου, ηθοποιός, τραγουδίστρια και δημιουργός του ζαχαροπλαστείου Ada’s little kitchen η οποία θα επιλέξει τους τρεις νικητές. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο lifespirationstartshere.answear.gr

TIPS

Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις στην κουζίνα σου, να ετοιμάσεις ένα νόστιμο γεύμα για την οικογένεια ή για φίλους ή ακόμα και να κάνεις ένα πικ- νικ στην εξοχή τώρα που ο καιρός είναι ιδανικός.
Θυμήσου ότι η έμπνευση είναι παντού. Από την κουζίνα του σπιτιού σου μέχρι όπου μπορεί να υπάρξει γευστική πινελιά.
Μην ξεχάσεις να προσθέσεις #foodspiration_gr και @answear_gr