Νέα | 27-12-2020
Η διαδικτυακή απονομή των βραβείων στα καλύτερα bar της χώρας για την περίοδο 2019-2020, σημαίνει την έναρξη μιας νέας εποχής για τα αθηνόραμα Bar Awards, που αναπροσαρμόζουν την προσέγγισή τους.
Ρεπορτάζ | 08-10-2020
Εντυπωσιασμένος από μια φύση που προκαλεί δέος και μια παραδοσιακή κουζίνα που αξίζει με το παραπάνω τη δοκιμή επέστρεψε ο Διονύσης Κούκης από την Ορεινή Ναυπακτία, και μας τη συστήνει για τις πρώτες φθινοπωρινές εξορμήσεις.
Tips | 16-09-2020
Για την πλήρη απόλαυση όλων των γευστικών και αρωματικών χαρακτηριστικών που έχει να μας προσφέρει ένα κρασί, το λιγότερο που μπορούμε να ζητήσουμε, είναι να σερβιριστεί στη σωστή θερμοκρασία. Όμως, πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται…
| 13-08-2020
Η καλοκαιρινή «έξοδος» του Βασίλαινα στην Πλατεία Μαδρίτης, απέναντι από το Χίλτον, ολοκληρώνει τις προϋποθέσεις για μια μοναδική γευστική-έξοδο στο κέντρο της Αθήνας με αύρα διακοπών.
Focus | 21-07-2020
| 21-05-2020
Προϊόν | 18-05-2020
Το Μοσχοφίλερο είναι μια από τις τέσσερις εμβληματικές ποικιλίες που σηκώνουν το βάρος του ελληνικού κρασιού και αποτελούν την αιχμή του δόρατος σε ό,τι αφορά την προώθησή του.
| 14-05-2020
Προϊόν | 11-05-2020
Μια από τις ευγενικές λευκές ποικιλίες, γνωστή για τα επιδόρπια κρασιά που δίνει, το Λευκό Μοσχάτο είναι αυτό απ’ το οποίο παράγονται και τα γλυκά κρασιά της Σάμου.
| 04-05-2020
Οδοιπορικό | 27-04-2020
Η κοινωνική απομόνωση εξάπτει την ταξιδιωτική φαντασία και ξαναθυμόμαστε ένα αξέχαστο οδοιπορικό του Διονύση Κούκη στον γοητευτικό μικρόκοσμο που «λικνίζεται» στην Τυρηνική Θάλασσα.
Κριτική | 12-03-2020
Το νέο εγχείρημα του Σωτήρη Κοντιζά είναι το απόλυτο εστιατορικό talk of the town και γι’ αυτό το «αθηνόραμα» ανέθεσε σε δύο γευσιγνώστες/κριτικούς του να πουν την άποψή τους γι’ αυτό.
Focus | 13-02-2020
Ο πρόεδρος της γευσιγνωστικής επιτροπής των Χρυσών Σκούφων Διονύσης Κούκης γράφει για την εξέλιξη του θεσμού και το νέο βήμα του.
| 13-02-2020
| 27-01-2020
Η υπόσχεση του «Macedonia Palace» για ένα εστιατόριο υψηλού γαστρονομικού επιπέδου αντάξιο των περγαμηνών και των δυνατοτήτων του Σωτήρη Ευαγγέλου εξακολουθεί να ισχύει.
Δοκιμάσαμε | 13-12-2019
Στην πρόσφατη επίσκεψή μας, ο Γιώργος Παπαϊωάννου μας εντυπωσίασε με μια ποικιλία μπαρμπουνιών που έφερε στο τραπέζι.
Κρασί | 03-12-2019
Η Σταυρούλα Κουράκου – Δραγώνα υπογράφει ένα διδακτικό βιβλίο για τους νέους του χώρου, αλλά και για όσους ασχολούνται με το κρασί.
| 02-12-2019