| 14-01-2021
Ο άνθρωπος που έμαθε στους Βρετανούς τι εστί γκουρμέ πέθανε στις 4 Ιανουαρίου, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια γαστρονομική κληρονομιά. Ανάμεσα στους σταθμούς της, υπήρξε και η παρουσία του ως guest chef στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων του 2002.
Θέμα | 14-01-2021
Συνέντευξη | 15-04-2002
Ο Albert Roux, ο σεφ των έξι αστέρων Michelin (τρία για το «Le Gavroche» και τρία για το «Waterside Inn» στο Λονδίνο), ήρθε στnv Αθήνα για να μαγειρέψει στο γκαλά των «Χρυσών Σκούφων 2002» του Αθnνοράματος, μας μίλησε για τα διάσημα στόματα που έχει ταΐσει και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει σύντομα για να ανοίξει εστιατόριο!