Το Μέγαρο Μουσικής επιστρέφει διαδικτυακά

Συναυλιακά live και εκδηλώσεις χορού με ιδιαίτερα και δυνατά ονόματα, χωρίς την παρουσία κοινού, μας δίνει το Μέγαρο το Νοέμβριο.

Το Μέγαρο Μουσικής επιστρέφει διαδικτυακά

Το Μegaron Online επιστρέφει διαδικτυακά και μας δίνει έξι εξαιρετικές μουσικές εκδηλώσεις σε δωρεάν live streaming. Ξεχωρίζει η αποκλειστική αναμετάδοση από το Μέγαρο για την Ελλάδα της συναυλίας της Staatskapelle Berlin (15.11.2020, ώρα 4 μ.μ.), σε ένα πρόγραμμα μόνο με έργα Μπετόβεν, με μαέστρο τον Daniel Barenboim και σολίστα τον κορυφαίο πιανίστα András Schiff στο Τέταρτο Κοντσέρτο για πιάνο. Οι υπόλοιπες μουσικές εκδηλώσεις αφορούν την Καμεράτα, το Εrgon Ensemble, το Εx Silentio, αλλά και καταξιωμένους σολίστ.

Το Μέγαρο Μουσικής επιστρέφει διαδικτυακά - εικόνα 1

Σε ότι αφορά τον χορό, το Μέγαρο εξασφάλισε μια αποκλειστική συνεργασία με μια από τις σημαντικότερες ομάδες χορού της εποχής μας, την Batsheva Dance Company, σε οne-time screening του νέου χορευτικού έργου με τίτλο «YAG» του Ohad Naharin με μειωμένο ηλεκτρονικό εισιτήριο (21.11.2020, ώρα 9:00 μ.μ.).

Το πλήρες πρόγραμμα των online μεταδόσεων είναι παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
17/04/2024

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".