Οι γιορτές ξεκινούν από τον… Νότο

Το Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» πατάει το «on» στο διαδραστικό και άκρως πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο στολισμό του και παρουσιάζει το εορταστικό του πρόγραμμα.

Οι γιορτές ξεκινούν από τον… Νότο

Εδώ και περίπου ένα μήνα τα μικρά teaser βιντεάκια που μας προετοιμάζουν για το διαδραστικό χριστουγεννιάτικο στολισμό που στήνεται στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έχουν κερδίσει την προσοχή μας… Οι απορίες λύνονται αυτό το Σάββατο 1/12 (6 μ.μ.) με μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη, που θα σημάνει την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Το πρωτότυπο Φεστιβάλ Φωτός με μια σειρά από διαδραστικές εγκαταστάσεις με ήχο και φως μεταμορφώνει το πάρκο σε ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο, το παγοδρόμιο επιστρέφει στο κανάλι και περιμένει μικρούς και μεγάλους για δωρεάν φιγούρες στον πάγο, ενώ τρία πανύψηλα έλατα στήνονται στην Αγορά, έτοιμα να δεχτούν στη σκιά τους τις εορταστικές εκδηλώσεις μέχρι και τις αρχές του νέου χρόνου.

Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Περισσότερες πληροφορίες

Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/04/2024

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".

"Παραμύθια στο δάσος": Οι Μορφές Έκφρασης έρχονται με 5 παραστάσεις τους στον Διομήδειο Κήπο

Πέντε αγαπημένα έργα της ομάδας που είναι αφιερωμένη στο παιδικό θέατρο θα παιχτούν για ακόμη μια χρονιά κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Φωταγωγήσεις και περίπατοι σε όλη την Ελλάδα

Το Make-A-Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με τον καθιερωμένο περίπατο Walk for Wishes.

Τελευταίες παραστάσεις για τον "Ραφτάκο των λέξεων"

Η ιστορία του Αντώνη Παπαθεοδούλου που έγινε θεατρικό από την ομάδα Μικρός Νότος φτάνει στο τέλος της για αυτή τη σεζόν, με μία διπλή παράσταση στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης".

"Παραμύθια της Κύπρου": 11 λαϊκά παραμύθια της Κυριακής Τσαγκάρη-Χατζηγεωργίου μέσα από αφηγήσεις παππούδων και γιαγιάδων

Συμμετέχει η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Νέας Σμύρνης υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία της Έλενας Σδόγκου και τη συνοδεία του Γιώργου Καλλιαντέρη.