Cuvée

Ελληνικές γεύσεις και τοπικά υλικά σε φινετσάτη εκδοχή

Ακόμη πιο δυναμικό επιστρέφει το εστιατόριο του εκλεκτικού «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa», μέλους των Small Luxury Hotels of the World, με τις γεύσεις της Ελλάδας και τα τοπικά υλικά της Κω πάντα στο επίκεντρο. Κρατώντας το consulting του εστιατορίου για 5η συνεχή χρονιά, ο βραβευμένος chef Παύλος Κυριάκης, με προϋπηρεσία σε χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Ελλάδας και τριάστερα του εξωτερικού, φέρνει φέτος στην κουζίνα του τον σεφ Σπύρο Τζιλή, αναθέτοντάς του την υλοποίηση πιάτων που παντρεύουν παραδοσιακές συνταγές και άριστες πρώτες ύλες, με σύγχρονες τεχνικές, μοντέρνα μαγειρική αντίληψη και υψηλού επιπέδου γαστρονομική αισθητική. Με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας να λάμπει πάνω από τα πιάτα της, η κουζίνα του «Cuvée» αναδιατυπώνει τη γαστρονομική παράδοση των Δωδεκανήσων, χρησιμοποιώντας την ευρηματικότητα και την τόλμη ως βασικό συντακτικό της και αρθρώνοντας συναρπαστικές γευστικές προτάσεις όπως το γκασπάτσο με παγωτό από ελληνικά τυριά και burrata ή η αστακομακαρονάδα με χειροποίητη μαύρη ταλιατέλα και φρέσκια κολοχτύπα, σε σάλα που συνδυάζει ιδιοσυγκρασιακή ιδιαιτερότητα και θερμή οικειότητα. 


Tip: Chef’s tip: «Η κομψή μας σάλα συμπληρώνεται από τον ατμοσφαιρικό poolside χώρο του εστιατορίου, όπου η φανταστική θέα στην παραλία, ιδίως υπό το φως του φεγγαριού, είναι ιδανικό υπόβαθρο για ένα ρομαντικό δείπνο».

Ο χάρτης

Cuvée

Κως - Λάμπη

Τηλ. 22420/22440

Site: https://www.aquabluhotel.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/AquaBluBoutiqueHotelSpa/


Χώροι