Coya Mykonos

Οταν το Περού ήρθε στα Mατογιάννια, the sequel

Ήταν το δίχως άλλο το περσινό success story του μυκονιάτικου καλοκαιριού. Η μαγική αυλή του «COYA Mykonos» στα Ματογιάννια έγινε από την πρώτη στιγμή το απόλυτο place to be, φέρνοντας κάτω από τον λαμπερό μυκονιάτικο ουρανό όλα τα χρώματα, τις γεύσεις και τα αρώματα της συναρπαστικής περουβιανής κουλτούρας, αλλά και την ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης που κάνουν τα «COYA» τόσο αγαπητά σε ολόκληρο τον κόσμο. Η κουζίνα, τα κοκτέιλ, οι μουσικές, όλα μαζί και το καθένα μόνο του είναι τα υλικά που συνθέτουν το signature κολάζ που προσφέρει για δεύτερη χρονιά στους επισκέπτες του το «COYA», παντρεύοντας τις γευστικές εμπειρίες με τις στιγμές αυθεντικής διασκέδασης που ταιριάζουν τέλεια στο μυκονιάτικο lifestyle. Στο ανανεωμένο φετινό μενού βρίσκουμε μια ολοκαίνουργια σειρά από υπέροχα σεβίτσε και τιραντίτο, μοναδικά αντικούτσο και πολλές ακόμα πολύχρωμες γεύσεις του Περού και της Λατινικής Αμερικής, διανθισμένες με σπέσιαλ προτάσεις από τον executive chef του εστιατορίου Μάριο Τσουρή, ενώ εξίσου ανανεωμένη είναι και η λίστα των κοκτέιλ στα δύο Pisco Bar & Lounges του εστιατορίου, που κρατά φυσικά σε εξέχουσα θέση το περιζήτητο signature cocktail των «COYA», το Pisco Sour. Και φέτος, οι resident DJ του COYA αλλά και εκλεκτοί guests από ολόκληρο τον κόσμο θα βρεθούν στα decks, για να αναμείξουν και αυτοί διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, όπως electronica με latin επιρροές, tech house, afro house και downtempo, μετατρέποντας κάθε βραδιά σε μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης. 


Tip: Chef’s tip: «Πλάι στις signature γεύσεις του εστιατορίου, μας αρέσει να προτείνουμε και κάποια πιάτα με ελληνικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα τα tostadas de Berenjena με μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι και καμένο πράσο και η ensalada de Coya με πρασινάδες, φάβα και πιπεριές aji amarillo».

Ο χάρτης

Coya Mykonos

Μύκονος - Ματογιάννη

Οδός Μαλαματένιας

Τηλ. 2289022515


Χώροι