Ψάρι (Το)

Οι μεζέδες της θάλασσας όπως δεν τους έχετε ξαναδεί

Eχετε πετύχει ποτέ ντελικάτα μύδια σαγανάκι με χρένο, ουασάμπι και κρέμα τυριού; Ή χειροποίητο λαχματζούν που στο ζυμάρι του κρύβει ένα καπνιστό πάντρεμα από σκουμπρί, μπακαλιάρο και λίγη ρέγκα; Το «Ψάρι» έπιασε πέρυσι στεριά στον Βοτανικό κι αμέσως ακούστηκε για το ευφάνταστο της κουζίνας του, με σήμα κατατεθέν τη λιχουδιά του γάρου που ανέσυρε από την αρχαιότητα. Τίποτα το βιομηχανοποιημένο, όλα φρέσκα και χειροποίητα, από τις αλοιφές μέχρι τα αλίπαστα –μη χάσετε τη λιόκαυτη γούνα από σκουμπρί–, τα πιάτα του μαγαζιού είναι εγγυημένης ποιότητας, με συνταγές που κινούνται απ’ το κεφαλονίτικο μπουρδέτο μέχρι τα εκπληκτικά σεβίτσε, πάντα με ψάρια ημέρας από σταθερούς προμηθευτές. Όλα αυτά, σε μια υπέροχη, γαλήνια αυλή 220 τ.μ. με βουκαμβίλιες (και με τις δέουσες αποστάσεις), ικανή να σου ανοίξει την καρδιά και την όρεξη.  


Tip: Ο μελιτζανοπουρές που σερβίρεται κρατά μυστικά από την παράδοση του Aγίου Όρους, με καπνιστή ένταση και μπόλικο καρύδι από πάνω, οπότε προετοιμαστείτε για κάτι πολύ γεμάτο στη γεύση.

Ο χάρτης

Ψάρι (Το)

Αθήνα - Βοτανικός

Χαλκιδικής 52 & Κασσάνδρας 8, Βοτανικός

Τηλ. 2114159519

Facebook: https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%BF-%CE%A8%CE%AC%CF%81%CE%B9-327245058200093/


Χώροι