Grooove Cocktail Bar

Στην κορυφή του fine drinking

Το καλύτερο bar της Ελλάδας βραβευμένο με δυο shaker στα Αθηνόραμα Bar awards βρίσκεται στον Βόλο και αποτελεί βασικό προορισμό για όσους έχουν αδυναμία στα ιδιαίτερα spirits και στα πρωτότυπα  cocktails.

Ειδικά τους ζεστούς μήνες η δροσερή ατμόσφαιρα και ο funky χαρακτήρας του ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την δημοφιλία του. Από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν μειώνεται η ενέργεια και ο κόσμος. Από τους ψαγμένους καφέδες και τα ευρηματικά ροφήματα, οι θαμώνες περνάνε στις ευφάνταστες  μείξεις, τις οποίες συνδυάζουν με μελετημένες γεύσεις, από ενδιαφέρουσες πρώτες ύλες, ενώ πολλοί επιλέγουν για το φινάλε κάποιο σπάνιο spirit, από την ενημερωμένη κάβα.

Η λίστα του Grooove περιλαμβάνει πάνω από 800 ετικέτες σε αποστάγματα. Αρκετά από αυτά δεν βρίσκονται αλλού και ανήκουν σε επιλογές του bartender και ιδιοκτήτη Θανάση Κουζιώκα. Η cocktail κολεξιόν απαιτεί μελέτη και σίγουρα σε δελεάζει και δεν μπορείς να επιλέξεις μόνο μια συνταγή. Στέκεσαι στις φινετσάτες εκδοχές του Negroni, στα refreshing gin tonic, στις μη συνηθισμένες προτάσεις με σαμπάνια και στα προχωρημένα aperitivo.

Ο χάρτης

Grooove Cocktail Bar

Ν. Μαγνησίας - Βόλος

Δημάρχου Κονταράτου 4, Βόλος

Facebook: http://facebook.com/Grooove-Cocktail-Bar-216765958380080