Galaxy Bar

Με ανανεωμένη λίστα και απεριόριστη θέα

Σε ένα ταξίδι στο σύμπαν και τους πλανήτες μας καλεί η νέα λίστα των κοκτέιλ στο Galaxy Bar & Restaurant, σε απόλυτη αρμονία με το σκηνικό διακοπών στον τελευταίο όροφο του Hilton. Στην εντυπωσιακή βεράντα, ανάμεσα στους κομψούς θαμώνες με θέα στην Ακρόπολη και το ηλιοβασίλεμα, το ταξίδι στο Galaxy bar ξεκινάει με τη θεωρία του Big Bang, μια «έκρηξη» στο στόμα από κοκτέιλ με φυσαλίδες, όπως το Royal Nebula με σαμπάνια, βότκα και βατόμουρο.

Δεν λείπουν τα κοκτέιλ από παλαιωμένα αποστάγματα, όπως το Galileo’s Telescope με χειροποίητο μείγμα από τζιν, Campari, Aperol και βερμούτ, που παλαιώνει σε βαρέλι και αρωματίζεται με σπιτικά bitters. Μοριακή μιξολογία, τεχνικές sous vide και ζυμώσεις έχουν επίσης τη θέση τους στον κατάλογο του Galaxy με επιλογές όπως το Newton’s Lab με τζιν σε κενό αέρος με πράσινο μήλο και φλούδες γκρέιπφρουτ ή η Dark Celery Margarita με τεκίλα αρωματισμένη με σέλινο, φυσικό χυμό λάιμ και σιρόπι αγαύης. Όσο για τα κοκτέιλ του Local Group, όπως ακριβώς οι κοντινοί γαλαξίες, δημιουργούνται με βάση τοπικά, ελληνικά προϊόντα, όπως το Distant Tears με λικέρ μαστίχα, Aperol, βερμούτ και bitters σοκολάτας.

Η ενότητα Tropical Circles περιλαμβάνει εξωτικά κοκτέιλ, όπως το Curiosity με ρούμι, καρύδα και φρούτα του πάθους, ενώ περίοπτη θέση στον κατάλογο έχουν και τα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ. Φυσικά, το εστιατόριο δίπλα, συμπληρώνει την μαγευτική εικόνα με τον Executive Chef του Hilton Κώστα Αθανασίου και τον Galaxy Chef Γιώργο Καπέρδα να εμπνέονται από αγαπημένα ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα προσθέτοντας τη δική τους gourmet πινελιά.

Ο χάρτης

Galaxy Bar

Αθήνα - Ιλίσια

(ξεν. «Hilton») Βασ. Σοφίας 46, Iλίσια

Τηλ. 2107281402-3

Site: https://www.hiltonathens.gr/galaxy/

Facebook: https://www.facebook.com/galaxybarrestaurant/