Dos Hermanos

Αυθεντικό Mexico στην Κηφισιά

Το διάσημο spot της Κηφισιάς μας ταξιδεύει όλο το χρόνο στο Μεξικό με την εντυπωσιακή διακόσμηση και τις πλούσιες γεύσεις του. Ειδικά το καλοκαίρι που μας βγάζει στην πολύχρωμη αυλή, η διάθεση για fiesta μεγαλώνει. 

Η μπάρα υποστηρίζει και με το παραπάνω το summer mood με έναν κατάλογο που φλερτάρει με κλασικές μεξικάνικες συνταγές και πολύ ενδιαφέρουσες signature tiki μίξεις. Οπωσδήποτε πρέπει να κάνετε την αρχή με τις φοβερές margaritas. Πολύ παιχνιδιάρικη και σπιρτοζα είναι η Kinky margarita. Από τις inhouse επιλογές επιβάλλεται ένα Dos Hermanos, που παντρεύει την τεκιλα με σπιτική μαρμελάδα πορτοκαλιού, νέκταρ αγαύης και λικέρ τσίλι. Η ομάδα της μπάρας είναι πολύ ενημερωμένη, πειραματίζεται συνέχεια με συνταγές και προσφέρει σε όσους θέλουν ένα μοναδικό τεκίλα experience με δοκιμή επιλεγμένων ετικετών. Γενικά στο μαγαζί θα βρείτε μια ψαγμενη κάβα με πολλές διαφορετικές ετικέτες και από premium τεκίλα και mezcal. 

Το ταξίδι συνεχίζεται με τις πληθωρικές γνήσιες γεύσεις, που δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού. Τα fajitas είναι απίστευτα νόστιμα και οι enchiladas εκρηκτικές. Πολύ ιδιαίτερο είναι το παραδοσιακό πιάτο του κοτόπουλου με τη σάλτσα σοκολάτας. Η σάλτσα μόνο περιέχει 40 μυστικά συστατικά. Η Mexican εμπειρία ολοκληρώνεται με τα δυνατά parties, που διοργανώνονται πολύ συχνά και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα γιορτής. Αυτό το καλοκαίρι ετοιμαστείτε να χορέψετε πολύ salsa.

Ο χάρτης

Dos Hermanos

Βόρεια Προάστια - Κηφισιά

Κυριαζή 24, Κηφισιά

Τηλ. 2108087906, 2108017337

Site: https://www.doshermanos.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/doshermanos.gr/